Afbeelding

Openbare oplaadpaal aanvragen via www.laadjeauto.nl

Algemeen Regio nieuws

Voorschoten - Ben je Voorschotenaar of werk je in Voorschoten en ben je in het bezit van een volledig elektrisch voertuig of een plug-in hybride voertuig? Heb je niet de mogelijkheid om het voertuig op eigen terrein op te laden? Dan bestaat de mogelijkheid om een openbare laadpaal aan te vragen. Via www.laadjeauto.nl kan je de voorwaarden checken, kijken of er in de omgeving al een openbare paal staat en gemakkelijk een aanvraag indienen.

Laadjeauto.nl is een samenwerkingsverband voor particuliere of bedrijfsmatige aanvragen van uitbreiding van openbare oplaadpalen in 17 gemeenten: Rotterdam, Gouda, Brielle, Capelle aan den IJssel, Delft, Hellevoetsluis, Krimpen aan den IJssel, Lansingerland, Leidschendam-Voorburg, Midden Delfland, Nissewaard, Pijnacker-Nootdorp, Schiedam,Vlaardingen, Voorschoten, Wassenaar,Westland en Westvoorne.

Elektrische voertuigen zijn schoon, stil en zuinig. Door elektrisch vervoer te stimuleren, verbetert de luchtkwaliteit en daardoor de leefbaarheid in de regio. Door het scheppen van de juiste voorwaarden, zoals voldoende oplaadpunten en innovatieve pilots op het gebied van opladen, ondersteunen we de gebruikers van deze voertuigen, zowel voor bewoners, bezoekers als bedrijven.

De gemeente is opdrachtgever en werkt bij het plaatsen van laadpalen samen met andere (markt)partijen.  

Voor meer informatie over elektrisch rijden en opladen binnen een van de zestien andere gemeenten, bezoekt u de desbetreffende gemeentelijke site. Op de website van de Metropoolregio Rotterdam Den Haag vindt u ook meer informatie over dit onderwerp. 

Nieuws overzicht

De Cirkelbus verzorgde weer een kleurrijke tocht voor abonnees.
Naar de bollen: de Cirkelbus reed vier keer 20 minuten geleden
Afbeelding
Kinderpartijtje in het filmtheater 15 uur geleden
Het trieste resultaat van één nacht vorst. 90% van de druivenoogst is mislukt.
Vorst nekt druivenoogst Chateau Deux Filles 17 uur geleden
Anja en Zhang Hu zijn al 25 jaar eigenaar van Restaurant Alexander. Een must voor de liefhebbers van de echte Chinese keuken. Foto: PR
Restaurant Alexander: de echte traditionele Chinese keuken 18 uur geleden
Na afloop werd er nog druk gediscussieerd over de antwoorden. Het bleef nog lang gezellig!
Ruim 180 deelnemers aan Oranje Pubquizzen 23 uur geleden 6