Onderschrift foto: Locatie noodreperatie Leidseweg Voorschoten
Onderschrift foto: Locatie noodreperatie Leidseweg Voorschoten

NOODREPARATIE RIOOL BIJ ROTONDE LEIDSEWEG VOORSCHOTEN OP ZONDAG 18 JUNI A.S

Algemeen Regio nieuws

Voorschoten - In verband met een scheur in het riool moet een noodreparatie aan de Leidseweg voor het gemeentehuis worden uitgevoerd. Dit is nodig om verzakking van de rijbaan te voorkomen. Om te voorkomen dat het reguliere woon-werkverkeer extra belast wordt is gekozen om de reparatie op zondag 18 juni a.s. vanaf 08.00 uur uit te voeren.

Van 10.00 uur tot 11.00 uur is er een kerkdienst in Het Kruispunt; de uitvoerder zal hier rekening mee houden en zo min mogelijk geluidoverlast veroorzaken. De werkzaamheden zullen uiterlijk om 13.00 uur 's middags gereed zijn. Doorgaand verkeer van en naar de Leidseweg zal worden begeleid door verkeerregelaars.

Waarom toch al die verkeersomleidingen in ons dorp? 
De gemeente Voorschoten werkt hard aan het onderhoud van haar wegen en openbare ruimte. Van veel projecten is het bekend dat deze gepaard gaan met de nodige verkeersaanpassingen. Denk aan langdurige projecten zoals de renovatie van de riolering in de Vlietwijk waarbij complete buurten en straten op de schop gaan. Of de werkzaamheden aan het Deltaplein en het verkeersknooppunt. Projecten met de nodige verkeersconsequenties voor bewoners, bezoekers en gebruikers van onze gemeente.

Gewerkt wordt om deze projecten zoveel mogelijk in samenhang met elkaar af te stemmen tussen gemeente en bijvoorbeeld betrokken stakeholders. Helaas heeft de gemeente ook te maken met onverwachte situaties die op korte termijn een grote impact hebben op de verkeerssituatie.

Bijvoorbeeld de vervanging van de verkeersregelinstallaties op diverse plaatsen in het dorp. Deze zijn niet voorzien in de planning maar moeten wettelijk wel snel worden uitgevoerd. Met de nodige overlast helaas tot gevolg.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Actie groep 8 Fortgens levert € 1000,- voor ALS en de Koningsspelen 1 uur geleden
Burgemeester Stemerdink reikte vanmorgen zeven Koninklijke Onderscheidingen uit in Kasteel Duivenvoorde.
Zeven Voorschotenaren krijgen een lintje 5 uur geleden
De ambtenaren gaan een paar jaar vanuit de Van Beethovenlaan werken.
Ambtenaren naar kantoorruimte Van Beethovenlaan, niet in het centrum 5 uur geleden
Afbeelding
Toerclub Stompwijk organiseert 31e Elfdorpentocht 22 uur geleden
Afbeelding
Activiteiten meivakantie bij Intratuin 25 apr, 15:55