Afbeelding

Afsluiting wegen gedurende de Paardendagen

Algemeen 112

Voorschoten - Voor het eerst dit jaar vinden vanaf vrijdag 28 juli tot en met zondag 30 juli de Voorschotense Paardendagen plaats. In verband met de activiteiten zijn de volgende wegen afgesloten van vrijdag 28 juli om 17.00 uur tot en met zondag 30 juli om 17.00 uur voor alle bestuurders:

Schoolstraat, Voorstraat, Sir Winston Churchillplein, Bloklaan, Treubstraat, Treubplein, en Molenlaan-west.

Weekmarkt
De Voorstaat wordt op vrijdag 28 juli in verband met de wekelijkse markt, zoals elke vrijdag vanaf ongeveer 04.00 uur in de ochtend afgesloten voor verkeer.

Blauwe zone
Tevens is besloten om de blauwe zones buiten de eerder genoemde locaties tijdelijk op te heffen gedurende de festiviteiten. Dit betekent dat de parkeerkaart niet gebruikt hoeft te worden op zaterdag 29 juli.

In verband met de kermis is het parkeerterrein op het Burgemeester van de Haarplein en het parkeerterrein aan de Kon. Marinelaan afgesloten voor motorvoertuigen van 22 juli tot en met 31 juli.

De vrachtwagenchauffeurs die regelmatig gebruikmaken van de vrachtwagenparkeerlocaties op het Burgemeester van der Haarplein moeten tijdelijk gebruikmaken van de parkeerstrook aan de Leidseweg bij de Laurentiuskerk en/of de parkeerstroken langs de Veurseweg buiten de bebouwde kom.

Nieuws overzicht

De bewoners van de Brunita J. Gemmekelaan protesteren al sinds vorig jaar tegen de komst van flexwoningen op het Geestwoningpad.
Buurt opgelucht: géén flexwoningen op Geestwoningpad 9 uur geleden
Afbeelding
Van chaotische hoofd naar innerlijke kind 9 uur geleden
Afbeelding
Wereldwinkel Voorschoten: volop keus voor moederdag! 9 uur geleden
Afbeelding
Intratuin rijdt mee in de Bloemencorso met betoverende auto 9 uur geleden
Afbeelding
Lang zal hij leven! 15 uur geleden