Inzamelingsactie bij Hoogvliet door de Rotary voor de Voedselbank
Inzamelingsactie bij Hoogvliet door de Rotary voor de Voedselbank Foto: PR

Kennismaken met de Rotary op de Vrijwilligersmarkt.

Algemeen Regio nieuws

Voorschoten - Rotary Club Voorschoten-Leidschendam zoekt een apotheker, een banketbakker en een chirurg. Om te vertellen over de activiteiten en het lidmaatschap, staat de club op de Vrijwilligersmarkt van zaterdag 9 september in Voorschoten. Belangstellenden, natuurlijk ook met een ander beroep, zijn van harte welkom op de kraam in de Schoolstraat.

Verscheidenheid in beroepen onderscheidt Rotary van vergelijkbare clubs. Juist daardoor hebben de leden elkaar veel te vertellen, versterken ze elkaar en kunnen ze samen veel bereiken. De huidige club telt 31 leden met zeer uiteenlopende bezigheden: van een wethouder, een ruimtevaartdeskundige en een onderwijzer tot een brandpreventiespecialist, een verpleegkundige en een notaris.

Nieuwe Rotarians (m/v) die zich actief willen inzetten voor de club en de samenleving zijn van harte welkom. Zo steken de leden regelmatig de handen uit de mouwen voor de voedselbank in Voorschoten en Stadstuin Rusthout in Leidschendam. Verder maken ze plannen voor de organisatie van een groot evenement, zoals de sponsorloop 'Scholieren voor MS' in 2012. Ook gezinsleden worden bij de club betrokken, bijvoorbeeld bij een gezellig uitstapje of een ontmoeting met de Engelse en Duitse vriendenclub.

De bijeenkomsten vinden plaats op dinsdagavond van 18.00 tot 20.00 uur in restaurant De Gouden Leeuw. Het programma begint met een inloopborrel, gevolgd door een eenvoudige maaltijd en een vergadering. Het laatste halfuur is er een spreker. De ene keer is dat een van de leden, de andere keer is het een gastspreker. Bij de recente bestuurswisseling was er zelfs een goochelaar. Lid zijn van Rotary betekent vriendschap, uitbreiding van uw netwerk en verrijking van uw kennis. Op de Vrijwilligersmarkt vertellen de leden er graag meer over.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Voorschotense Krant vrijdag in de bus en op www.voorschotensekrant.nl 41 minuten geleden
Afbeelding
Vol Cultureel Centrum Voorschoten genoot van de KC Big Band! 1 uur geleden
Het bestuur van de Autotocht met vlnr Peter Grimbergen, Joyce Spendel, Tineke van Os, Marijke Kljn en Sander de Ridder. Foto: Pr
De 92e Autotocht Ouden van Dagen is op woensdag 8 mei 1 uur geleden 1
Afbeelding
"BLIJSPEL" VERGETELHEID toneelgroep Voorschoten: alleen nog kaarten voor 6 april 17 uur geleden
Afbeelding
Leerlingen Gevers: oorlogsverhalen blijven vertellen 23 uur geleden