Het Bestuur van Het Weekend van Voorschoten, van de VVD ontvingen zij als eerste het doosje Helden taartjes.
Het Bestuur van Het Weekend van Voorschoten, van de VVD ontvingen zij als eerste het doosje Helden taartjes.

'Weekend van Voorschoten heeft een speciaal plaatsje in de hemel'

Algemeen

Voorschoten - 'We zaten ontzettend in over het weer, maar Het Weekend van Voorschoten heeft een apart plaatsje in de hemel, op zaterdag en zondag hadden we uiteindelijk toch prima weer', zegt voorzitter René van der Smeede terwijl hij terugblikt op het 19e Weekend van Voorschoten.

'We zijn als bestuur heel blij met het geslaagde Weekend. Het doet je echt wat als je ziet hoeveel mensen plezier beleven aan het evenement. Het Voorschotense publiek is echt een fantastisch publiek, de mensen zijn vrolijk en belangstellend, er heerste een hele goede en opgewekte sfeer in het dorp.
Ook de twee nieuwe activiteiten waren een succes. De Cultuurmarkt, die werd geopend door burgemeester Bouvy-Koene, verdient voortaan zeker een definitieve plek in het Weekend van Voorschoten. Op Kasteel Duivenvoorde vond zondag een speciaal programma in het kader van Het Weekend van Voorschoten plaats, ook trof ik heel veel enthousiaste mensen aan.

Het weekend komt tot stand dankzij heel veel vrijwilligers en medewerking van ondernemers. 'Maar, benadrukt Van der Smeede, zonder de inzet van de mensen van het Uitvoerend Bedrijf die er ook weer voor gezorgd hebben dat op maandagmorgen het centrum van Voorschoten er weer helemaal spic en span uitziet en zonder de inzet van de politie die het hele weekend de veiligheid heeft gewaarborgd, zou het weekend ook geen succes geweest zijn'.

De leden van het bestuur van Het Weekend van Voorschoten, Marjolein Altena (PR), Poul Gelderloos (penningmeester), Otto Wolthuis (secretaris) en René van der Smeede, waren tijdens de vrijwilligersmarkt de eerste Helden die van de VVD Voorschoten de Heldentaartjes uitgereikt hebben gekregen. (zie foto).

Op de website van het weekend van Voorschoten https://hetweekend.nl/  is vanaf vandaag een uitgebreide fotoreportage te zien.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Voorschotense Krant morgen in de bus en nu al online 8 uur geleden
Afbeelding
Fortgensschool schaakkampioen van district Leiden 9 uur geleden 1
Afbeelding
Mis het niet: De Goed Voor Elkaar Show 2024! 14 uur geleden
Wethouder Paul de Bruijn kwam Imadeddine Hader van de Stichting Assalem feliciteren. Foto's: VSK
Het begin van een traditie: samen het Suikerfeest vieren 21 uur geleden 1
Afbeelding
Blijf langer sterk gisteren