Afbeelding

Route.nl en Het Wedde slaan handen in een

Algemeen Regio nieuws

Voorschoten – Per 1 februari 2018 gaat Het Wedde, espressobar & lunchroom samenwerken met Route.nl. Route.nl biedt op haar website 1000.000 gratis fiets- en wandelroutes door heel Nederland aan. 

Fiets- & wandelroutes
De fietsroutes bestaan voornamelijk uit knooppunten en dat geldt ook voor de wandelroutes daar waar het knooppuntennetwerk beschikbaar is. Deze themaroutes nemen je mee op ontdekkingstocht door de mooiste natuurgebieden en toeristische plaatsen in Nederland, ze wijzen je de weg door bossen en duinen, over heide en zandverstuivingen en door historische dorpen en culturele steden.

Route.nl is verkozen tot populairste website in de categorie 'Vrije Tijd' bij de verkiezing van de Website van het Jaar 2017. Vorig jaar mocht zij de titel populairste website ook al op haarnaam schrijven en Sportfondsen Voorschoten is daarom blij met Route.nl een betrouwbare partner te hebben gevonden.

Vitaal Voorschoten
Het activiteitenaanbod van Route.nl sluit nauw aan op de missie van Sportfondsen Voorschoten, waarvan Het Wedde onderdeel uitmaakt,  om Voorschoten vitaal te maken en houden. Sportfondsen Voorschoten zet zich in voor een vitaal Voorschoten. Wij geloven in de kracht van bewegen, in de kracht van mentale uitdaging en in het plezier om dat samen te doen. Naast culturele activiteiten, binnensportactiviteiten, zwemmen & golfen voegt Sportfondsen Voorschoten nu dus ook wandelen en fietsen toe aan haar activiteitenaanbod.

Eigen route
Door middel van haar eigen routes wil Sportfondsen Voorschoten zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met het mooie Voorschoten en omgeving, te voet of op de fiets. De fiets- en wandelroutes van Sportfondsen Voorschoten zullen starten en eindigen bij Het Wedde, espressobar & lunchroom. De routes worden momenteel samengesteld en zullen per 1 maart beschikbaar zijn op de websites van Het Wedde, espressobar & lunchroom en route.nl.

Duurzaam elektrisch laden
Gasten die een lange fietstocht aan het maken zijn, kunnen bij een bezoek aan Het Wedde, espressobar & lunchroom hun elektrische fiets tussentijd opladen. Sportfondsen Voorschoten stelt maar liefst 6 oplaadpunten ter beschikking, de oplaadpunten worden van stroom voorzien door de zonnepanelen op het dak van zwembad Het Wedde. Duurzaam laden dus!


 

Nieuws overzicht

Afbeelding
Zeer muzikaal samenspel Pantelis Protopapas Quartet bij PJPJ Voorschoten 19 feb, 22:25
Jeroen van Dijken VVD Zuid Holland (l)  en Jaap Haubrich VVD Voorschoten.
VVD Voorschoten blij met toekomstig Lammenschansplein 19 feb, 22:22
Afbeelding
Ruim 100 zwemdiploma's uitgereikt in zwembad Het Wedde! 19 feb, 10:53 1
Afbeelding
PvdA en GroenLinks: Leegstand centrum bedreigt levendigheid dorp! 19 feb, 08:53 2
Afbeelding
Big Band komt naar Voorschoten! 17 feb, 14:45 1