De meiden van Forescate D5 zijn zaalkampioen! Foto: Forescate
De meiden van Forescate D5 zijn zaalkampioen! Foto: Forescate

Forescate meisjes D5 kampioen in de zaal

Algemeen Sport

Voorschoten - Zondag 18 februari was de ontknoping in de zaal voor de hockeymeiden D5 van Forescate. Met vijf punten achterstand op koploper Zoetermeer, die twee wedstrijden meer had gespeeld, hadden de Forescate meiden het volledig in eigen hand.

Helaas moest MD5 het doen zonder de geblesseerde Ivy en de afwezige topspeelster Isabel. Desalniettemin begon de eerste wedstrijd tegen Noordwijk goed. Romayla en Sofie hielden het potdicht op links. De enkele bal die door de verdediging wist te glippen werd vakkundig door Puck uit het doel gehouden. De meiden speelden prachtig over. Polly (Eva) op het middenveld, Lynn linksvoor en Paige op rechts wisten door goed samenspel de tegenstander keer op keer te verrassen en gestaag de doelpunten te scoren.

Met 0-9 winst voor Forescate was de eerste wedstrijd binnen. De tweede wedstrijd ging tegen HDM. De aanvallende meiden van HDM werden op rechts gestopt door Nikki die er boven op zat. Met veel schopkracht werden de ballen door Sarah uit het doel gehouden. Fiene nam de ballen prachtig uit wat de basis vormde van vele mooie aanvallen. Met Eva rechtsvoor en Didi op links werden de aanvallen door goed samen te spelen professioneel afgemaakt. Suzanne wist zelfs in de laatste seconden met een mega push de keeper van HDM te verrassen, waarmee de eindstand op 2-7 winst voor de meiden van Forescate kwam en het kampioenschap binnen was. Hulde!

Nieuws overzicht

Afbeelding
Voorschotense Krant vrijdag in de bus en op www.voorschotensekrant.nl 4 uur geleden
Afbeelding
"BLIJSPEL" VERGETELHEID toneelgroep Voorschoten: alleen nog kaarten voor 6 april 8 uur geleden
Afbeelding
Leerlingen Gevers: oorlogsverhalen blijven vertellen 13 uur geleden
Jesper Zonneveld neemt per 1 april Heymans IJzerwaren aan het Treubplein 6, over van Bob Heijmans. Foto: Nelleke de Vries
Heymans IJzerwaren heeft nieuwe eigenaar: Jesper Zonneveld 18 uur geleden 27
De familie van Ton is blij met het speciale bankje
Een eigen bankje met plaquette voor Ton van der Pol 27 mrt, 15:44 9