<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Ondernemer in beeld

27 mei Fietsculinair

Group4diner, vier chefs staken 'de koppen bij elkaar' om gezamenlijk onder de naam Group4Diner, een activiteiten programma op te stellen waarbij gastvrijheid en genieten centraal staat.

door: Redactie

Voorschoten/Leiden - De vier deelnemende restaurants te weten Het Prentenkabinet, De Knip, Brasserie 't Regthuys en Brasserie Cronesteyn hebben niet alleen hun uitstekende keuken gemeen, maar liggen ook in een bijzondere omgeving en hebben allen een groot zonnig terras waar het, nu het voorjaar is aangebroken, goed toeven is.
Fietsculinair
De samenwerkende restaurants in Group4Diner hebben voor u een 30 kilometer lange fietstocht samengesteld. U fietst langs bossen en landerijen, langs water en door verschillende dorpsgezichten van restaurant naar restaurant. Bij elk van de vier restaurant kunt genieten van een culinaire beleving waarbij een passend drankje wordt geschonken.

Op 27 mei, 24 juni, 26 augustus en 23 september kunt u starten bij het restaurant van uw keuze, de fietsroute voert u door de prachtige omgeving naar het volgende restaurant waar u ook met een heerlijke verrassing en een drankje wordt ontvangen, daarna fietst u verder naar het derde restaurant waar u op dezelfde manier gastvrij wordt ontvangen. U eindigt uw tocht bij het vierde restaurant waar men ook weer met een gerecht en een drankje op u staat te wachten. Aan het eind van de dag heeft u dan 30 kilometer gefietst en hebben in vier restaurants de chefs zich van hun beste kant laten zien. De restaurants ontvangen de deelnemers aan Fietsculinair tussen 12.00 en 17.00 uur.

Aanmelden voor Fietsculinair
U kunt kaarten á 50 euro per persoon reserveren door het bedrag van het aantal personen x € 50,- over te maken op: NL58RABO0132667754 Rabobank Leiden t.a.v. Het Prentenkabinet o.v.v. Fietsculinair. Noteert u daar bij op welke datum u kaarten wenst te ontvangen en uw adres, zodat na ontvangst van betaling de kaarten naar uw adres verzonden kunnen worden.

Het fietsculinair evenement gaat te allen tijde door! Ook bij minder goed weer. Eventueel kunt u de route ook per auto afleggen. Een routebeschrijving per auto is voor u beschikbaar. Voor de autoroute en voor meer informatie kunt u een e-mail sturen: info@Fietsculinair.nl en zie ook www.fietsculinair.nl


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten