<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Evenementen

2e pinksterdag: Dag van het Kasteel op Duivenvoorde

Volop activiteiten voor jong en oud tijdens Tweede Pinksterdag

Kasteel Duivenvoorde opent de poorten op Tweede Pinksterdag, maandag 21 mei, tijdens de Dag van het kasteel en heet alle ridders en prinsessen van harte welkom! De hele dag geldt er een korting van 50% op de entree en worden er volop leuke activiteiten georganiseerd in het kasteel en op het landgoed.

Blotevoetenpad en bloemzaadbommen

Buiten op het landgoed worden er boordevol spannende activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Voor avontuurlijke kleintjes is er dit jaar voor het eerst een blotevoetenpad: trek je schoentjes uit, loop met je blote voeten door de natuur en geniet van de kriebelende grassprietjes! Kinderen die liever met hun handen werken kunnen aan de slag met een zadenmix, klei en compost. Daarmee maak je bloemzaadbommen voor in je eigen tuin zodat de wilde bijen zich daar van 't zomer thuis zullen voelen.

Onderwatersafari en meezingen met middeleeuwse muziek

Ook nieuw dit jaar is de mogelijkheid een waterkunstwerk te maken op de tuinmuur, fotografeer jezelf hiermee voordat het is opgedroogd! Nog niet moe? Ga op avontuur in het kasteelpark met de gratis app 'Buiten op Duivenvoorde', blaas de mooiste bellen, laat je schminken of waag een dansje (en zing mee) met de middeleeuwse troubadour op het landgoed.

Zomerse publiekspicknick

Net als voorgaande jaren wordt er weer een unieke picknick op het landgoed georganiseerd. Neem een plaid mee, zoek een plekje in de zon en geniet van heerlijke streekproducten uit een rijkelijk gevulde picknickmand van House of Lords. De picknickmand dient vooraf gereserveerd te worden via sales@houseoflords.nl (zie www.kasteelduivenvoorde.nl voor inhoud van de mand). De picknickmand kost € 20,50 pp ( minimaal twee personen) en kan uitgebreid worden voor €10,50 per kind.

Praktische informatie en tickets

Op maandag 21 mei is het kasteel van 10:00 tot 16:00 uur geopend en kun je het kasteel en de tentoonstelling zonder gids bezoeken. De catering in de Marotzaal wordt verzorgd door House of Lords. De hele dag geldt een korting van 50% op de entree. Tickets bestel je in de webshop of ter plekke aan de kassa. Voor meer informatie en het hele programma kijk je op www.kasteelduivenvoorde.nl.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten