Afbeelding

Montessorischool Apollo laat ukennis maken met montessorionderwijs tijdens onze Montessorimiddag

Algemeen

Op woensdag 21 november 2018 staat onze Montessorimiddag op het programma.

Direct om 12.00u kunnen belangstellenden uit Leiden en de regio verschillende lokalen bezoeken die speciaal voor deze gelegenheid zijn omgedoopt tot heuse werkplaatsen voor jong en oud. Kinderen uit de onder-, midden- en bovenbouw geven u lesjes met verschillende montessorimaterialen. Daarnaast kunt u middels bondige en overzichtelijke informatieposters uw theoretische kennis over ons montessorionderwijs verruimen.

Uiteraard zijn er tijdens de Montessorimiddag ook voldoende groepsleid(st)ers aanwezig die benaderd kunnen worden voor gesprekjes en vragen. Kortom, voor ieder wat wils: de doeners, de denkers en de sprekers.

We hopen uiteraard op veel belangstelling en bezoekers. Bent u geïnteresseerd?

Kom dan vooral langs! Kent u iemand die interesse heeft in onze school of iemand die u bekender wilt maken met ons montessorionderwijs? Breng deze interessante middag dan vooral breed onder de aandacht!

Montessorischool Apollo en montessoripeutergroep Apollo: een doorgaande lijn voor uw kind. Kom gerust langs op Strauspad 3.

Nieuws overzicht

Afbeelding
GroenLinks- PvdA: Let there be light in Voorschoten! 33 minuten geleden
Afbeelding
Hoe minder energiegebruik? 53 minuten geleden
Afbeelding
Afsluiting Sijtwendetunnel van 28 april tot 18 mei 7 uur geleden 2
De bewoners van de Brunita J. Gemmekelaan protesteren al sinds vorig jaar tegen de komst van flexwoningen op het Geestwoningpad.
Buurt opgelucht: géén flexwoningen op Geestwoningpad gisteren
Afbeelding
Van chaotische hoofd naar innerlijke kind gisteren