Afbeelding
Foto: Comol5

Werkzaamheden RijnLandRoute: Rhijnhofweg tijdelijk afgesloten

Algemeen Regio nieuws

Voorschoten/Leiden - Vanaf vandaag is de Rhijnhofweg richting de Torenvlietbrug twee weken gestremd voor alle verkeer na huisnummer 10. Comol5 realiseert de definitieve wegaansluiting van de Rhijnhofweg op de Willem Einthovenstraat nabij de Torenvlietbrug.

De stremming is ingegaan op maandagmorgen 3 december a.s. 7.00 uur en duurt naar verwachting tot en met vrijdag 14 december a.s. 16.00 uur.

Zowel fietsverkeer als autoverkeer vanaf de Rhijnhofweg wordt omgeleid via de Verlengde Wassenaarseweg (richting Corpus). Fiets- en autoverkeer richting Leiden rijdt via de Verlengde Wassenaarseweg onder de A44 door. Fietsverkeer richting Katwijk kan via de Willem Einthovenstraat (langs Corpus, Hilton en Avery Denison) naar de nieuwe aansluiting met het fietspad parallel aan de N206. Het autoverkeer richting Katwijk kan eveneens langs Corpus, Hilton en Avery Denison naar de nieuwe aansluiting met de N206.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Vol Cultureel Centrum Voorschoten genoot van de KC Big Band! 21 minuten geleden
Het bestuur van de Autotocht met vlnr Peter Grimbergen, Joyce Spendel, Tineke van Os, Marijke Kljn en Sander de Ridder. Foto: Pr
De 92e Autotocht Ouden van Dagen is op woensdag 8 mei 38 minuten geleden
Afbeelding
"BLIJSPEL" VERGETELHEID toneelgroep Voorschoten: alleen nog kaarten voor 6 april 16 uur geleden
Afbeelding
Leerlingen Gevers: oorlogsverhalen blijven vertellen 22 uur geleden
Jesper Zonneveld neemt per 1 april Heymans IJzerwaren aan het Treubplein 6, over van Bob Heijmans. Foto: Nelleke de Vries
Heymans IJzerwaren heeft nieuwe eigenaar: Jesper Zonneveld 28 mrt, 09:00 27