<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Kunst & Cultuur

Komend weekend nog een keer Kunstmarkt VKK

  Cultuur

U kunt alleen nog a.s. zaterdag 8 en zondag 9 december tussen 12 en 17 uur uw slag slaan op de markt van de Voorschotense Kunstkring (VKK) op de zolders van het Ambachts- en Baljuwhuis op Voorstraat 12-14 (boven Restaurant Floris V). Het afgelopen weekend kwamen al veel kunstkoopjesjagers langs onder wie ook Sinterklaas en zijn Pieten. Komend weekend verwacht men veel helpers van de Kerstman, die ook altijd op zoek is naar originele en unieke geschenken.

De deelnemende VKK-leden, Harald Berends, Mieke Beyersbergen, Ella van Elck, Rian Geurts, Arnold Hoogendorp, Anne Hulleman, Lucy de Kruijf, Fanny Mazure, Miriam Ooms, Ankie de Reus, Marian Smit, Maria Starke-Milkó, Willem Tegelaar, Johan Timmers, Ina Versteeg, Tilla Visser en Alice Zitman hebben hun werken extra gunstig geprijsd. Voor 1 tot hooguit 200 euro kunt u in het bezit komen van heel kunstzinnige kerstkaarten, unieke foto's, fraaie etsen, ja zelfs echte olieverfschilderijen. Maar ook kleinplastieken zijn volop in de aanbieding en kunnen een verrijking voor uw interieur of dat van een dierbaar familielid of vriend(in) betekenen.

Toegang gratis
De toegang tot de markt is helemaal gratis en een bezoek verplicht u tot niets. Veel van de deelnemende kunstenaars zijn op de markt aanwezig en geven u desgevraagd graag een uitgebreide toelichting op hun werk. Anders dan bij tentoonstellingen kunt u een aankoop direct afrekenen en meenemen. Zelfs ligt er cadeaupapier klaar voor het geval u het werk aan iemand wilt schenken. Meer informatie over de VKK en de deelnemers vindt u op www.voorschotensekunstkring.nl.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten