<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Regio nieuws

Kerststukjesactie Laurentius van start

Komende week, van 10 tot en met 15 december, verkoopt Muziekvereniging Laurentius voor het 28e jaar op rij Kerststukjes en -kransen. Zoals elk jaar verkoopt de vereniging tijdens hun Kerstactie twee verschillende soorten decoraties: een Kerststukje met twee kaarsen en een fraaie Kerstkrans.

Voor slechts €9,- heeft u al een prachtig Kerststukje met twee witte of twee rode kaarsen. Daarnaast heeft u voor €12,50 een Kerstkrans voor aan de voordeur, aan de muur of gewoon op de schouw! Van maandag 10 tot en met zaterdag 15 december zullen er in de verschillende wijken van Voorschoten aan de deur Kerststukjes en Kerstkransen worden verkocht. Zijn we niet bij u langs geweest of was u niet thuis? Geen probleem! Wij bezorgen de bestelling gratis bij u thuis in Voorschoten! U kunt ook de Kerststukjes tijdens de actieweek kopen in het clubhuis op de Anthoni van Leeuwenhoekkade 37 (naast de ijsbaan) of bestel via (071) 561 00 22. Per mail bestellen mag ook, stuur uw bestelling naar info@laurentiusvoorschoten.nl. 

De Kerstactie is een belangrijke actie om Laurentius financieel gezond te houden, zeker vanwege de afnemende subsidie vanuit de gemeente. Steun dus Laurentius en geniet deze Kerst van een prachtig Kerststukje of een fraaie Kerstkrans! 


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten