Afbeelding

Kerststukjesactie Laurentius van start

Algemeen Regio nieuws

Komende week, van 10 tot en met 15 december, verkoopt Muziekvereniging Laurentius voor het 28e jaar op rij Kerststukjes en -kransen. Zoals elk jaar verkoopt de vereniging tijdens hun Kerstactie twee verschillende soorten decoraties: een Kerststukje met twee kaarsen en een fraaie Kerstkrans.

Voor slechts €9,- heeft u al een prachtig Kerststukje met twee witte of twee rode kaarsen. Daarnaast heeft u voor €12,50 een Kerstkrans voor aan de voordeur, aan de muur of gewoon op de schouw! Van maandag 10 tot en met zaterdag 15 december zullen er in de verschillende wijken van Voorschoten aan de deur Kerststukjes en Kerstkransen worden verkocht. Zijn we niet bij u langs geweest of was u niet thuis? Geen probleem! Wij bezorgen de bestelling gratis bij u thuis in Voorschoten! U kunt ook de Kerststukjes tijdens de actieweek kopen in het clubhuis op de Anthoni van Leeuwenhoekkade 37 (naast de ijsbaan) of bestel via (071) 561 00 22. Per mail bestellen mag ook, stuur uw bestelling naar info@laurentiusvoorschoten.nl. 

De Kerstactie is een belangrijke actie om Laurentius financieel gezond te houden, zeker vanwege de afnemende subsidie vanuit de gemeente. Steun dus Laurentius en geniet deze Kerst van een prachtig Kerststukje of een fraaie Kerstkrans! 

Nieuws overzicht

Jesper Zonneveld neemt per 1 april Heymans IJzerwaren aan het Treubplein 6, over van Bob Heijmans. Foto: Nelleke de Vries
Heymans IJzerwaren heeft nieuwe eigenaar: Jesper Zonneveld 1 uur geleden 6
De familie van Ton is blij met het speciale bankje
Een eigen bankje met plaquette voor Ton van der Pol 18 uur geleden 8
Onlangs werd 25 jaar aangepast roeien, gevierd bij Roeivereniging Rijnland
25 jaar aangepast roeien binnen roeivereniging Rijnland 21 uur geleden
Afbeelding
MHC Forescate JO14-2 toont teamspirit tegen koploper Rijswijk 21 uur geleden
Tamim Haqparast en Shah Wali laten u in hun nieuwe restaurant Meydani graag kennismaken met de authentieke oosterse keuken. Foto: Vsk
Geniet bij Meydani van de authentieke oosterse keuken gisteren 2