<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Regio nieuws

Klussen en lichtjesfeest op 16 maart in Natuurspeeltuin

Natuurspeeltuin Voorschoten trapt op zaterdag 16 maart het seizoen af met de landelijke vrijwilligersdag NLdoet en het Lichtjesfeest. 

NLdoet is een initiatief van het Oranjefonds en in dat kader gaan vrijwilligers van 12:00 tot 17:00 uur samen klussen in de speeltuin. Op het programma staan het plaatsen van een mini-bieb, herstellen van paden en strandwal, onkruid wieden en het aankleden van de modderkeuken. Maar het grootste project voor deze middag is het bouwen van een bijenstal. Met de bijenstal geeft de Natuurspeeltuin, onder begeleiding van een imker, een eigen bijenvolk een veilige plek in de speeltuin en leren bezoekers over het nut en noodzaak van de bij. Iedereen is van harte welkom om tijdens de klusmiddag te komen helpen. 

Na het klussen is het tijd voor het Lichtjesfeest. Van 17:00 tot ongeveer 19:00 uur kunnen kinderen, in het thema, leuke dingen komen doen zoals drijflichtjes knutselen, tosti's roosteren boven een kampvuur, samen kaarsjes aansteken en luisteren naar een verhaal van professioneel verteller Bart Schoten. 
Het lichtjesfeest is voor kinderen vanaf drie jaar en er kunnen maximaal veertig kinderen meedoen.

Omdat de verantwoordelijkheid voor de deelnemende kinderen bij de ouders/verzorgers blijft, vragen wij aan hen om zelf toezicht te houden. 

De kosten bedragen € 3,- per kind, voor de volwassenen is er tegen een vergoeding ook iets te eten beschikbaar. 

Aanmeldingen voor het klussen en het lichtjesfeest kunnen naar info@natuurspeeltuinvoorschoten.nl 


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten