Afbeelding

Jazzmatinee PJPJ 10 maart

Algemeen

Mooie jazzmatinee op 10 maart 2019 bij PJPJ met Jazzkoor Koninklijk Conservatorium in het Cultureel Centrum Voorschoten

Op zondagmiddag 10 maart 2019 om 15:00 uur treedt het Jazzkoor van het Koninklijk Conservatorium op in het Cultureel Centrum te Voorschoten. Het koor trad in de voorgaande jaren al met veel succes op in het Cultureel Centrum en dit optreden wordt net als de Bigbandconcerten langzamerhand een traditie!

Het Jazzkoor Koninklijk Conservatorium is 10 jaar geleden opgericht door hoofdvakdocente zang Anka Koziel. Het koor bestaat voornamelijk uit eerste- en tweedejaars zang studenten jazz aan het Koninklijk Conservatorium die in verband met hun studie deel moeten uitmaken van het jazzkoor. Het koor wordt deze middag begeleid door een ervaren jazzstudenten trio dat zal bestaan uit pianist Julien Palluel Kochnitzky , bassist Kyriakos Kesta en drummer Marcello Saracino. Het jazzkoor zal ondermeer 'a cappella' nummers ten gehore brengen en meer bekende jazzstandards, bluesy nummers en soulnummers. Hiernaast zullen ook enkele zangduetten worden gezongen en ook wat instrumentale stukken door het jazztrio worden gespeeld. Het koor staat o.l.v. docente en dirigente Anka Koziel.

Dit jazzconcert mag u eigenlijk niet missen en is zeer geschikt om kennis te maken met live jazzmuziek, geschikt voor jong en oud!

JAZZKOOR Line-up:

Julien Palluel Kochnitzky, piano

Kyriakos Kesta, contrabas

Marcello Saracino, drums

Choir: Mila Veldkamp, Luca Warmer, Martina Bergonzoni, Zoë de Priester, Georgia Gourdoupi, Denny Sofia, Keith Wong, Juncai Zhang, Theo Iliescu, Jasmine Amezian, Mariá Barajas Vela en Miguel Linares Navarro.

Zie voor meer info: www.pjpj.nl

Nieuws overzicht

Afbeelding
Antieke muziektent afgeschreven, flinke kritiek op nieuwe tent 13 uur geleden 3
Afbeelding
15 mei Buitenspeeldag in de Willem de Zwijgerlaan 14 uur geleden
De Oranje Expeditie moest helaas naar de Sporthal worden verplaatst maar de lol was er niet minder om
Kletsnat begin maar weer een fantastische Koningsdag 27 apr, 21:50
Traditiegetrouw was de eerste wedstrijd tussen het bestuur en de winnaar van vorig jaar  Old Totally Darkness. De strijd was snel voorbij.
Team Freek van Os en Roestige Rammers winnen touwtrekken 27 apr, 21:23
Afbeelding
'Koninklijk gezin' toch nog even in Voorschoten 27 apr, 13:41