Afbeelding

Leerlingen Emmausschool in actie voor de Voedselbank

Algemeen Regio nieuws

De wereld een beetje beter en mooier maken en iets betekenen voor een ander….dat is een mooi streven zo in deze vastentijd voor Pasen. Op de Emmaus hebben wij ons steentje bijgedragen door zoveel mogelijk producten in te zamelen voor de Voedselbank Voorschoten.

En dat is ons bijzonder goed gelukt! Vanaf 25 maart zijn wij begonnen met het vullen van de lege bananendozen en langzaamaan werden de volle dozen verzameld voor de teamkamer. In de week van 29 maart kwam er een vrijwilliger van de Voedselbank ook nog iets vertellen in de groepen 7, 7/8 en 8. Dit heeft veel indruk gemaakt en armoede is zeker niet iets dat ver weg is….maar heel dichtbij.  

Wij zijn er trots op dat iedereen zijn steentje heeft bijgedragen en bijna 30 volle dozen hebben kunnen overhandigen aan de Voedselbank. De leerlingen hebben gezien hoe waardevol het is om je in te zetten voor de mensen om je heen. Namens iedereen wensen wij u mooie paasdagen toe!

Nieuws overzicht

Afbeelding
Eeke Landman - Sinnema haalt eerste zege binnen voor Running Team 12 uur geleden
Marjon Brinkman en Jeroen Snijder geven valpreventietrainingen bij Plexxus Fysiotherapie. Foto: VSK
Valpreventie? Heb ik niet nodig want ik val nooit! 15 uur geleden 1
De leden van de Jongereraad met vlnr Stan Perel, Sander Douw, Miguel Boersma en Mylène  Trippenzee. Niet op de foto: Stefani Buenrostro. De jongerenraad gaat van zich laten horen! Foto: VSK
De jongerenraad van Voorschoten pakt door 17 uur geleden
5000 deelnemers fietsten en liepen vorig jaar 17.022.738 euro bij elkaar voor het KWF Kankerfonds. Foto: PR Erwin Kessing
Deelnemers Alpe d'Huzes stuur ons je actie qr- code! 25 feb, 23:21
Afbeelding
Hoe migratie echt werkt 25 feb, 12:00