Binnenkort staat Trijntje op het podium met De Toppers in de Johan Cruijff Arena in Amsteram. Foto: J. Mac-Nack
Binnenkort staat Trijntje op het podium met De Toppers in de Johan Cruijff Arena in Amsteram. Foto: J. Mac-Nack Foto: Jeffrey Mac-Nack

Trijntje Lamboo danst mee in stadionconcert De Toppers

Algemeen

Wie kent haar niet, Trijntje Lamboo, de bekendste danseres uit Voorschoten. Ze deed als kandidaat al aan vele dansprogramma's mee en ook als achtergronddanseres heeft ze al een aardige lijst aan optredens op haar naam staan. Nu staat ze op vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni samen met de Toppers Gerard Joling, Jeroen van der Boom, René Froger en Jan Smit in de Johan Cruijff Arena, op het grootste en gezelligste meezingfeest van het jaar.

door: Redactie

Voorschoten - 'Halverwege februari werd ik benaderd met de vraag of ik mee wilde werken als danseres aan de "Toppers in Concert". Daar hoefde ik natuurlijk niet lang over na te denken. Het is geweldig om straks voor 65.000 man per show te mogen dansen met dit allergrootste stadionconcert van Nederland. Dit concert staat zelfs ieder jaar in de top 3 van de grootste stadionconcerten in de wereld. Het thema dit jaar is Happy Birthday Party 'The Best Of' Jubileum Editie', vertelt een enthousiaste Trijntje. 'Voordat het zover is moet er natuurlijk wel eerst hard getraind worden voor de 36 choreo's die ik, samen met de andere dansers, mag mee dansen', vertelt ze verder. 'Maar liefst 10 trainingsdagen, van zeven en een half uur per dag, één dag 'spacen' d.w.z. het podium verkennen en kijken hoeveel ruimte je als danser hebt en drie repetities in de Amsterdam Arena zelf staan er op het programma.
Ik zit nu in de vierde klas van het vwo op het Leonardo College in Leiden en heb daar een topsport talenten status, waardoor ik mijn sport kan combineren met school en makkelijk vrij kan krijgen voor dit soort dingen. Daar helpt de school me echt super bij'. 'Enkele van de gastartiesten zijn: The Weather Girls, voormalig zangeres van The Three Degrees Sheila Ferguson die samen met OG3NE optreed, Snollebollekes, T-Spoon en Replay. Je kunt trouwens alle info vinden op de website Toppers in Concert 2019. Daar kun je ook je tickets kopen'.

HipHoples van Trijntje
Wil jij leren dansen van onze lokale topper Trijntje Lamboo dan kan dat. Trijntje geeft iedere maandag middag HipHop les bij MyLife in Voorschoten. Kids van 7 t/m 9 jaar van 16.30 tot 17.25 uur en kids van 10 t/m 16 jaar van 17.30 tot 18.25 uur. Op haar eigen website www.trijntjelamboo.com staan filmpjes van Trijntje en kun je je opgeven voor een gratis proefles, of mail naar infotrijntjehiphop@gmail.com. Volg Trijntje op instagram via @trijntjel.

Binnenkort staat Trijntje op het podium met De Toppers in de Johan Cruijff Arena in Amsteram. Foto: J. Mac-Nack

Nieuws overzicht

Afbeelding
Mis het niet: De Goed Voor Elkaar Show 2024! 2 uur geleden
Wethouder Paul de Bruijn kwam Imadeddine Hader van de Stichting Assalem feliciteren. Foto's: VSK
Het begin van een traditie: samen het Suikerfeest vieren 9 uur geleden 1
Afbeelding
Blijf langer sterk 11 uur geleden
De eerste Zonnebloemloten zijn verkocht door Zonnebloemvoorzitter Bert Dedden, aan burgemeester Stemerdink
Burgemeester Nadine Stemerdink koopt eerste Zonnebloemloten 17 apr, 15:04
Afbeelding
Voorschoten sluit aan bij Hollandse Plassen 17 apr, 13:42