FitXprnc is officieel geopend. De ingang bevindt zich tegenover de ingang van Dirk van den Broek in de Schoolstraat. Foto: Vsk.
FitXprnc is officieel geopend. De ingang bevindt zich tegenover de ingang van Dirk van den Broek in de Schoolstraat. Foto: Vsk.

Nu ook sporten in het Hart van Voorschoten

Algemeen

Op 25 mei opende wethouder Nanning Mol een nieuwe vestiging van FitXprnc aan het Deltaplein in Voorschoten.

Deze sportschool slaat voor de wethouder twee vliegen in één klap, 'als wethouder met zorg in de portefeuille juich ik het van harte toe dat mensen hier door te sporten preventief aan hun gezondheid kunnen werken en als wethouder met economische zaken in de portefeuille ben ik blij dat er weer een nieuwe functie aan het centrum van Voorschoten is toegevoegd. Winkelen, boodschappen doen, een terrasje pakken en nu ook sporten!', zegt de wethouder terwijl hij FitXprnc officieel opent.
Hoc Van Pham is manager van de vestiging van FitXprnc. 'Wij zijn 7 dagen per week open. Bij FitXrnc leggen wij de nadruk op persoonlijke begeleiding en er zijn verschillende groepslessen voor beginners tot gevorderden. Ook organiseren wij speciale techniek trainingen om te voorkomen dat mensen die tijdens het sporten een verkeerde houding hebben blessures op lopen.

Op www.FitXprnc staat informatie over de mogelijkheden en de openingsaanbieding.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Leerlingen Gevers: oorlogsverhalen blijven vertellen 7 uur geleden
Jesper Zonneveld neemt per 1 april Heymans IJzerwaren aan het Treubplein 6, over van Bob Heijmans. Foto: Nelleke de Vries
Heymans IJzerwaren heeft nieuwe eigenaar: Jesper Zonneveld 12 uur geleden 26
De familie van Ton is blij met het speciale bankje
Een eigen bankje met plaquette voor Ton van der Pol 27 mrt, 15:44 9
Onlangs werd 25 jaar aangepast roeien, gevierd bij Roeivereniging Rijnland
25 jaar aangepast roeien binnen roeivereniging Rijnland 27 mrt, 13:31
Afbeelding
MHC Forescate JO14-2 toont teamspirit tegen koploper Rijswijk 27 mrt, 13:24