<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Het nieuwe cursusseizoen van creativiteitscentrum Oud Woelwijck biedt weer een heel gevarieerd programma. Foto: PR Woelwijck
Het nieuwe cursusseizoen van creativiteitscentrum Oud Woelwijck biedt weer een heel gevarieerd programma. Foto: PR Woelwijck (Foto: )

Nieuw cursusseizoen en Opendagen Oud Woelwijck

Voorschoten - In creativiteitscentrum Oud Woelwijck gaan binnenkort de cursussen voor het seizoen 2019-2020 van start! In de karakteristieke en monumentale boerderij worden zeer diverse cursussen en workshops aangeboden. De teken- en schildercursussen trekken een groeiend aantal deelnemers, mede door het zeer diverse aanbod: er zijn cursussen in algemene schildertechnieken, maar ook specifieke cursussen op het gebied van aquarelleren, tekenen naar de natuur en portrettekenen. Voor elk wat wils!

Het aanbod op de boerderij staat niet stil, ook dit jaar is er naast de meer bekende teken-, schilder- en keramiekcursussen een breed aanbod aan andere interessante cursussen. Een greep uit de mogelijkheden: (beter) Spaans leren spreken (verschillende niveaus), natuurfotografie, yoga, mindfulness, avonden met kunstbesprekingen (art & more), een boek schrijven of uw inrichting wijzigen met behulp van een cursus binnenhuisarchitectuur. We zeiden het al: voor elk wat wils. Dit aanbod is vooral op volwassenen gericht. Er wordt achter de schermen nog gewerkt aan een aanbod voor cursussen voor de jeugdige Voorschotenaren. Een cursus (instagram) fotografie is in voorbereiding voor de groep 14-16 jaar en creatieve cursussen voor kinderen rond 10-12 jaar. Op de website van Oud Woelwijck is het actuele aanbod te vinden: www.oudwoelwijck.nl. Kijk hier vooral ook voor workshops die incidenteel gegeven worden.

Opendagen
Zaterdag 14 september is de boerderij in het kader van Open Monumentendag van 11:00- 16:00 uur geopend. Veel docenten tonen die dag werk van henzelf en hun cursisten en er zullen verschillende workshops zijn. Een goede gelegenheid om de boerderij te bezoeken en kennis te maken met docenten en vragen te stellen over cursussen waar u interesse in heeft.
Op zondag 15 september is Oud Woelwijck met een stand vertegenwoordigd op Kasteel Duivenvoorde van 14:00 tot 17:00 uur. Binnen in het kasteel zal een presentatie zijn over de cursussen natuurfotografie en Art & more (kunstlezingen). Buiten zijn speciale activiteiten: portret in aquarel laten maken, deel van een verhaal schrijven en speciaal voor kinderen mandela tekenen, natuurtekenen en een fotografiewedstrijd en ook de mogelijkheid je te laten fotograferen met een (heldenachtergrond) naar keuze.
Kom vooral langs, u bent van harte welkom!


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten