<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Foto: VSK
Foto: VSK
Regio nieuws

Prins Bernhardlaan maand lang dicht

De Prins Bernhardlaan vanaf de Oude Adegeesterlaan tot en met de rotonde wordt voor vier weken opengebroken. Vanaf 23 september tot 21 oktober is dit gedeelte van de weg niet bereikbaar met de auto en fiets. De Nutsschool is te voet wel te bereiken.

De werkzaamheden bestaan uit het vervangen van het riool en opnieuw asfalteren en maken onderdeel uit van het werk aan de Bachlaan. Op 20 september wordt de even zijde van de Bachlaan geasfalteerd. De toplaag waarbij ook de parkeervakken en de fietssuggestiestroken worden aangegeven wordt na het vervangen van de rotonde aangebracht.  

Omleidingen
In verband met de afsluiting van de Bernhardlaan wordt de Oude Adegeesterlaan tijdelijk voor twee richtingen opengesteld. Hier kan gedurende deze periode niet geparkeerd worden omdat de weg hier te smal voor is.

De rotonde wordt afgesloten. Er wordt wel een mogelijkheid gecreëerd om vanaf de Van Beethovenlaan de Bachlaan op te rijden. Zowel richting de Leidseweg als richting het woonzorgcentrum.

Vanaf de rotonde richting de Leidseweg is de Bachlaan te berijden. Vanaf de Leidseweg richting de rotonde kan er tot aan de Grieglaan worden ingereden. Het doorgaande verkeer wordt omgeleid via de Mozartlaan. De parkeerplaatsen aan de Bachlaan kunnen weer gebruikt worden.

De omleidingsroutes worden aangegeven met gele borden. De route van de lijnbus blijft nog tot 4 november lopen via de Mozartlaan, op de halte van de Van Beethovenlaan wordt de verplaatsing aangegeven.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten