Foto: VSK
Foto: VSK

Prins Bernhardlaan maand lang dicht

Algemeen Regio nieuws

De Prins Bernhardlaan vanaf de Oude Adegeesterlaan tot en met de rotonde wordt voor vier weken opengebroken. Vanaf 23 september tot 21 oktober is dit gedeelte van de weg niet bereikbaar met de auto en fiets. De Nutsschool is te voet wel te bereiken.

De werkzaamheden bestaan uit het vervangen van het riool en opnieuw asfalteren en maken onderdeel uit van het werk aan de Bachlaan. Op 20 september wordt de even zijde van de Bachlaan geasfalteerd. De toplaag waarbij ook de parkeervakken en de fietssuggestiestroken worden aangegeven wordt na het vervangen van de rotonde aangebracht.  

Omleidingen
In verband met de afsluiting van de Bernhardlaan wordt de Oude Adegeesterlaan tijdelijk voor twee richtingen opengesteld. Hier kan gedurende deze periode niet geparkeerd worden omdat de weg hier te smal voor is.

De rotonde wordt afgesloten. Er wordt wel een mogelijkheid gecreëerd om vanaf de Van Beethovenlaan de Bachlaan op te rijden. Zowel richting de Leidseweg als richting het woonzorgcentrum.

Vanaf de rotonde richting de Leidseweg is de Bachlaan te berijden. Vanaf de Leidseweg richting de rotonde kan er tot aan de Grieglaan worden ingereden. Het doorgaande verkeer wordt omgeleid via de Mozartlaan. De parkeerplaatsen aan de Bachlaan kunnen weer gebruikt worden.

De omleidingsroutes worden aangegeven met gele borden. De route van de lijnbus blijft nog tot 4 november lopen via de Mozartlaan, op de halte van de Van Beethovenlaan wordt de verplaatsing aangegeven.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Voorschotense Krant vrijdag in de bus en op www.voorschotensekrant.nl 9 uur geleden
Afbeelding
"BLIJSPEL" VERGETELHEID toneelgroep Voorschoten: alleen nog kaarten voor 6 april 12 uur geleden
Afbeelding
Leerlingen Gevers: oorlogsverhalen blijven vertellen 18 uur geleden
Jesper Zonneveld neemt per 1 april Heymans IJzerwaren aan het Treubplein 6, over van Bob Heijmans. Foto: Nelleke de Vries
Heymans IJzerwaren heeft nieuwe eigenaar: Jesper Zonneveld 22 uur geleden 27
De familie van Ton is blij met het speciale bankje
Een eigen bankje met plaquette voor Ton van der Pol 27 mrt, 15:44 9