Maak op 28 september kennis met Ivy Boutique Wellness tijdens de Open Dag van 12.00 tot 16.00 uur. Foto: PR
Maak op 28 september kennis met Ivy Boutique Wellness tijdens de Open Dag van 12.00 tot 16.00 uur. Foto: PR

Ivy Boutique Wellness Open Dag op 28 september

Algemeen

Bezoekers van de Gouden Leeuw en de Versmarkt van Van der Valk hebben het langzaam zien ontstaan. Een prachtig gebouw in een schitterende groene omgeving, Ivy Boutique Wellness is bijna klaar en 28 september is er een Open Dag!

Als één van de eerste bezoekers mocht de redactie een kijkje nemen. En ja, het is echt een compleet Wellness centrum geworden. In de een sfeervolle lounge krijgen we informatie over alle mogelijkheden waar je met elkaar gecombineerd of apart van kunt genieten. Een perfecte omgeving voor een heerlijk dagje uit alleen of met een groep vrienden, een familiedag of bijvoorbeeld een personeelsuitje. Je kunt ook van alle faciliteiten individueel gebruikmaken er zijn verschillende abonnementsmogelijkheden. Op www.ivyboutiquewellness.nl staan interessante introductie abonnementen.

Ivy Boutique Wellness is toegankelijk voor iedereen. Dus niet alleen voor hotelgasten, maar iedereen is welkom om gebruik te maken van de sauna, het zwembad, de fitness en de diverse behandelingen door specialistes. Zoals een schoonheidsspecialiste, pedicure, voetreflexoloog, haarstyliste, diëtiste en plastisch chirurg. Maar ook hypnotherapie, orthomoleculaire therapie en cryolipolyse en Thaise massage. In het souterrain bevindt zich het saunagedeelte met diverse massageruimten, je kunt een keuze maken uit een Finse Sauna, een kruidensauna, lichttherapiesauna, zoutsauna en een stoomsauna. Het voetenbad, dompelbad en de jacuzzi maken je saunabeleving compleet samen met een heerlijke behandeling in de hamam. Op woensdag en zondag is het badkledingdag. Het zwembad is op de begane grond, de grote ramen bieden een prachtig uitzicht op de omgeving, je zwemt er als het ware in de natuur! In het zwembad is badkleding verplicht. In de fitnessruimten op de eerste en tweede verdieping worden groepslessen gegeven en je kunt persoonlijke begeleiding krijgen van ervaren personal trainers.

Tijdens de Open dag van 28 september is iedereen welkom tussen 12.00 uur en 16.00 uur om onder het genot van een hapje en een drankje kennis te komen maken met de verschillende mogelijkheden van Ivy Boutique Wellness. Er zijn die dag leuke aanbiedingen, er is een loterij en er worden verschillende demonstraties gegeven. Via de Facebookpagina van Ivy Boutique Wellness kun je je aanmelden voor een Hamanbehandeling tegen een kennismakingstarief!

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Nieuws overzicht

Afbeelding
'Koninklijk gezin' toch nog even in Voorschoten 3 uur geleden
Afbeelding
Koninklijk bezoek op de Emmaus! 8 uur geleden
Royal Funk  maakte er een avondje onvervalste jazz van.
Royal Funk betoverde publiek tijdens PJPJ concert 20 uur geleden
Afbeelding
Binnenkort in de bibliotheek Voorschoten-Wassenaar 22 uur geleden
Afbeelding
Actie groep 8 Fortgens levert € 1000,- voor ALS en de Koningsspelen gisteren