Afbeelding
Foto: Marjolein

Sprookjesgoochelaar Carlijn vraagt hulp

Algemeen

Sprookjesgoochelaar Carlijn is de Voorschotense Marlies Greve. Als voorzitter van de Stichting Magic Care roept zij de hulp in van de Voorschotense samenleving om kinderen in heel Nederland te helpen. 

'Bij Stichting Magic Care zijn vijftig goochelaars aangesloten die door heel Nederland werken', legt ze uit. 'Het doel van Magic Care is kinderen, die door ziekte, handicap of door een vervelende thuissituaties in de problemen zijn gekomen te ondersteunen. Voor het kind is het aanleren van een goocheltruc het doel. Voor Magic Care is het goochelen een middel om te werken aan de verbetering van de motorische- en/of de sociaal/emotionele ontwikkeling van de kinderen. Het is allemaal vrijwilligerswerk. De stichting groeit erg hard, er zijn zelfs plannen voor het buitenland.'

Magic Care wil graag in aanmerking komen voor de campagne van het ING Nederland Fonds 'Help Nederland Vooruit',  waarbij organisaties als buurtverbeteraar kans maken op een donatie uit dit fonds. Nederland is hierbij ingedeeld in 52 regio's en in iedere regio worden 5 doelen gekozen. In de regio Zeist (het stichtingsadres) is Magic Care genomineerd.
'We kunnen tussen de € 1.000,-- en € 5.000,—winnen, maar daarvoor hebben we wel ieders hulp nodig', roept Marlies op. 'Via deze link: www.helpnederlandvooruit.nl/doel/stichting-magic-care, kun je op Magic Care stemmen. Per emailadres kan je één keer stemmen, heb je meer emailadressen dan kun je nog een stem uitbrengen!Let er wel op dat je je stem later moet bevestigen vanaf dat email-adres. Alvast heel erg bedankt!
 

Nieuws overzicht

Afbeelding
Leerlingen Gevers: oorlogsverhalen blijven vertellen 7 uur geleden
Jesper Zonneveld neemt per 1 april Heymans IJzerwaren aan het Treubplein 6, over van Bob Heijmans. Foto: Nelleke de Vries
Heymans IJzerwaren heeft nieuwe eigenaar: Jesper Zonneveld 12 uur geleden 25
De familie van Ton is blij met het speciale bankje
Een eigen bankje met plaquette voor Ton van der Pol 27 mrt, 15:44 9
Onlangs werd 25 jaar aangepast roeien, gevierd bij Roeivereniging Rijnland
25 jaar aangepast roeien binnen roeivereniging Rijnland 27 mrt, 13:31
Afbeelding
MHC Forescate JO14-2 toont teamspirit tegen koploper Rijswijk 27 mrt, 13:24