<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Foto: Picasa

Record hoeveelheid koffie voor de Voedselbanken

Voorschoten - Op dinsdag 11 februari 2020 werd een record aantal pakken koffie aangeboden aan Voedselbanken Nederland. In de decembermaand zamelen de Nederlandse Lionsclubs D.E-waardepunten in, die door Douwe Egberts worden verzilverd voor pakken koffie ten behoeve van de voedselbanken in Nederland. Nog nooit moest de koffiebrander zoveel pakken koffie leveren.

De achtste editie van de Lionsclub D.E-waardepuntenactie zit erop. Wat ooit begon als een lokale actie van Lionsclub Voorburg is in rap tempo uitgegroeid naar een nationale actie die niet meer weg te denken is in Nederland. Steeds meer Lionsclubs en ook Voedselbanken sluiten zich aan. Ook het publiek kent de actie steeds beter en verzamelt en doneert de D.E-koffiepunten ruimhartig.

Ook de inwoners van Voorschoten wisten de inzameldozen goed te vinden en hebben massaal hun punten ingeleverd. Dit heeft geleid tot het mooie aantal van 446 pakken koffie die door Douwe Egberts ter beschikking zijn gesteld voor de klanten van de Voedselbank Voorschoten.

De Lions Voorschoten danken alle inwoners van Voorschoten die zo ruimhartig deze punten hebben gedoneerd.

Mocht u nog Douwe Egberts punten hebben liggen, wilt u deze dan bewaren voor de volgende inzamelingsactie die we aan het eind van dit jaar weer gaan houden. De klanten van de Voedselbank Voorschoten zullen dit zeer op prijs stellen.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten