Afbeelding

Life in letters: schrijft jouw biografie

Algemeen

Life In Letters was vereerd het levensverhaal van Huib Menten te mogen schrijven en vorm te geven tot een rijk geïllustreerd naslagwerk. De in 1935 geboren Warmonder wierf bekendheid door zandwinning uit de ‘Put van Menten’, nu bekend als de Klinkenbergerplas. De miljoenen kubieke meters uit de put gewonnen zand diende onder andere als fundament voor de Leidse Merenwijk. Na de geslaagde zanddeal emigreerde Huib naar Canada en ontgon met succes een nieuwe zilvermijn. Van Zand naar Zilver is dan ook de zeer toepasselijke titel van deze biografie. De tevens naar het Engels vertaalde privé-uitgave staat bomvol authentieke verhalen uit Huibs bijzondere leven. Zo reed hij in 1957 de Tulpenrally en was hij een fervent vlieger, die op 24-jarige leeftijd als eerste Nederlandse piloot met een Piper Cub op de besneeuwde helling van een Zwitserse gletsjer landde. Een durfal, zakenman, levensgenieter en vooral een liefdevol familiemens.

Huib is heel tevreden met zíjn bio en zijn familiekring is zeer verrast. Wilt u ook uw levensverhaal samengevat in een mooi boek? Neem vrijblijvend contact met ons op via: Life-in-Letters.nl

Nieuws overzicht

De bewoners van de Brunita J. Gemmekelaan protesteren al sinds vorig jaar tegen de komst van flexwoningen op het Geestwoningpad.
Buurt opgelucht: géén flexwoningen op Geestwoningpad 47 minuten geleden
Afbeelding
Wereldwinkel Voorschoten: volop keus voor moederdag! 52 minuten geleden
Afbeelding
Intratuin rijdt mee in de Bloemencorso met betoverende auto 55 minuten geleden
Afbeelding
Lang zal hij leven! 6 uur geleden
Afbeelding
Voorschotense Krant morgen in de bus en nu al online 18 uur geleden