Afbeelding

Maatregelen rondom bossen, stranden en Vlietland

Algemeen Regio nieuws

Het beste is natuurlijk dat iedereen thuis blijft maar om te voorkomen dat met dit mooie weer mensen toch massaal er op uit trekken zijn er in de regio heel wat locaties afgesloten.

Zo staan er hekken op de Veurseweg bij de toegangspoort van Kasteel Duivenvoorde. De opening van het kasteelseizoen volgende week is uitgesteld naar een latere datum. 

In Wassenaar is de parkeerplaats bij De Horsten/Seringenberg afgesloten, net als de toegangsweg naar het Wassenaarse Slag en Meyendel.

Bij Recreatiegebied Vlietlanden heeft de gemeente Leidschendam-Voorburg de parkeerterreinen afgesloten. Net als het skatepark naast The Mall of The Netherlands en de fitplekken in Park ’t Loo en Prinsenhof. 

Op de facebookpagina van de gemeente doet burgemeester Bouvy-Koene een oproep vooral thuis te blijven. ‘Ik constateer dat er nog veel mensen op uit trekken. Dat snap ik maar laten we verstandig zijn en de adviezen van het RIVM niet in de wind slaan: blijf thuis. Veel is afgesloten en u riskeert een forse boete als u de aanwijzingen van de politie negeert. Samen krijgen we corona onder controle.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Kinderpartijtje in het filmtheater 12 uur geleden
Het trieste resultaat van één nacht vorst. 90% van de druivenoogst is mislukt.
Vorst nekt druivenoogst Chateau Deux Filles 14 uur geleden
Anja en Zhang Hu zijn al 25 jaar eigenaar van Restaurant Alexander. Een must voor de liefhebbers van de echte Chinese keuken. Foto: PR
Restaurant Alexander: de echte traditionele Chinese keuken 15 uur geleden
Na afloop werd er nog druk gediscussieerd over de antwoorden. Het bleef nog lang gezellig!
Ruim 180 deelnemers aan Oranje Pubquizzen 20 uur geleden 6
Afbeelding
Volleybalrecreanten Gemini Kangeroes zoeken sociale spelers 23 apr, 16:10