Afbeelding

Wees Loyaal, Koop Lokaal De Zoete Lekkernij

Algemeen Ondernemer in beeld

Wees loyaal, Koop Lokaal! Juist nu is het belangrijk Voorschotense ondernemers te steunen. Wij zochten ze op en luisterden naar hun verhaal, hoe vergaat het ze tijdens de Corona crisis?

Odilia van Chocolaterie de Zoete Lekkernij in de Voorstraat probeert er maar zoveel mogelijk van te maken. ‘Wij hebben wel vaker tegenslagen, zegt Odilia, wat denk je van de hete zomers van de afgelopen twee jaar, een ramp voor de chocola. Maar deze crisis is wel veel erger omdat het de gezondheid van mensen in gevaar brengt. In de winkel hebben wij natuurlijk ook maatregelen getroffen, niet meer dan vier mensen tegelijk binnen en we houden de 1.5 meter afstand goed in de gaten. 

Moederdag
Toch komen er heel wat minder mensen binnen dan normaal. Ik verwacht wel dat dat weer aantrekt met Moederdag, we hebben dan weer prachtige en vooral heel lekkere verrassingen voor onze Moeders, chocolade mandjes met bonbons en bloemen, heerlijke bonbons in leuke verpakkingen en andere leuke zoete verrassingen. Want moeders kunnen vooral nu wel iets zoets gebruiken.
Ik merk dat veel mensen angstig en gespannen zijn, klanten die liever niet persoonlijk boodschappen kunnen doen kunnen telefonisch of via email bestellingen doorgeven en we hebben de website https://zoete-lekkernij.nl

Nieuws overzicht

Afbeelding
Volleybalrecreanten Gemini Kangeroes zoeken sociale spelers 42 minuten geleden
Jan Spit (l) en Hans Dijksterhuis organiseren ook dit jaar het Voorschoten Open op 25 mei. Foto: VSK
13e editie Voorschoten Open Golf op zaterdag 25 mei 6 uur geleden
Afbeelding
Depressievereniging afdeling Leiden heeft ruimte voor nieuwe deelnemers!! 6 uur geleden
Na nog veel spannende momenten in het laatste kwart bleef de eindstand onbeslist, wat voor de blauwen toch als winst voelde!
Meisjes Forescate MO 12-4 spelen gelijk tegen Zoetermeer 7 uur geleden
Isis en Lisanne wonnen de dubbel.
Forescate 1 haalt met 6-0 de eerste overwinning binnen 7 uur geleden