Afbeelding

Dit jaar geen bouwdorp!

Algemeen

BERICHT VOOR ALLE KINDEREN, OUDERS, VRIJWILLIGERS EN ANDERE GEÏNTERESSEERDEN VAN HET BOUWDORP VOORSCHOTEN.

Met pijn in ons hart hebben we als organisatieteam van het Bouwdorp Voorschoten besloten om dit jaar het Bouwdorp Voorschoten niet door te laten gaan. Het Bouwdorp Voorschoten wordt normaal gesproken altijd in de laatste week van de zomervakantie georganiseerd. Dat lijkt nog heel ver weg, maar wij waren alweer vanaf het begin van dit jaar bezig met het Bouwdorp 2020. We hadden ook al een heel leuk thema bedacht.

Door de ontwikkeling van het corona virus tot nu toe en de onzekerheid over wat de toekomst zal brengen, denk aan de 1,5-meter-maatschappij, vinden wij het onverantwoordelijk om jullie (de kinderen, de begeleiders en de sponsoren) bloot te stellen aan de risico’s.
Volgend jaar zal het Bouwdorp, ook omdat we dan 10 jaar bestaan, een nog groter feest worden. We hopen jullie in 2021 weer op de ijsbaan te zien om dan mooie, gave, stoere, artistieke, bijzondere en creatieve hutten te bouwen en vooral heel veel plezier te hebben.

We wensen iedereen een hele goede gezondheid toe!

Met hartelijke bouwgroet
Team Bouwdorp

Nieuws overzicht

Afbeelding
PvdA blij met vernoeming park naar Max van der Stoel 3 uur geleden
Op 4 mei wordt de film 'Verdwenen Stad' vertoond over de onthutsende rol van de Amsterdamse tram in de Tweede Wereldoorlog
Programma Filmtheater 3 uur geleden
Voorschotenaar Max van der Stoel heeft een eigen park in het dorp.
Max van der Stoelpark benoemd in Voorschoten 4 uur geleden
Een noodkreet van het bestuur. De 100e editie en het NK wordt dit jaar verreden maar hulp is hard nodig! Foto: Nelleke de Vries
Nieuwe QR code voor steun aan Kortebaandraverij 5 uur geleden
Voorzitter Pieter van Dijken stopt, de zoektocht naar een opvolger is gestart. En er zijn meer vrijwilligersvacatures.
Voorzitter Pieter van Dijken stopt bij Voorschoten'97, zoektocht naar opvolger 7 uur geleden