<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Het voltallige college stapte op de fiets voor een rondje Voorschoten. Foto: Gemeente Voorschoten
Het voltallige college stapte op de fiets voor een rondje Voorschoten. Foto: Gemeente Voorschoten (Foto: )
Regio nieuws

College fietst rondje door dorp

(persbericht) Op de fiets zie en hoor je meer! Op donderdag 23 juli maakten burgemeester en wethouders gezamenlijk een fietstocht door Voorschoten: van Noord naar Zuid en weer terug naar het gemeentehuis.

Waarnemend burgemeester Charlie Aptroot en de wethouders Erika Spil, Marcel Cramwinckel en Paul de Bruijn fietsten samen met ambtenaren langs alle plekken in Voorschoten die in de belangstelling staan omdat er een ontwikkeling gaande is en er iets speelt. Per locatie kregen zij een korte toelichting over de actuele ins en outs. Ook was er ruimte voor een spontaan praatje met inwoners. Het college nam hiervoor de tijd en ging in gesprek om te luisteren wat er in de buurt leeft.

Voorschoten staat voor belangrijke keuzes voor de toekomst van het dorp. Het huidige college van B&W ziet er heel anders uit dan bij het aantreden, nu twee jaar geleden. Alleen Marcel Cramwinckel is er vanaf het begin bij. De ruim twee uur durende fietstocht door het dorp gaf de leden van het college de gelegenheid om even te parkeren en de omgeving op zich te laten inwerken. De fietsers waren enthousiast over de leerzame tocht waarin onderling veel informatie is uitgewisseld. En: zo vlak voor het zomerreces hebben ze er natuurlijk ook gewoon van genoten!


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten