<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Foto:

Specials van Het Prentenkabinet

UIT ETEN OP DE BOOT OF IN DE OLDTIMER
Bij Het Prentenkabinet kunt u met 2 personen culinair dineren aan boord of in een Volkswagen oldtimer busje (busje vanaf 24 augustus tot en met 24 september). U wordt ontvangen met een feestelijk aperitief. Zodra u zit, varen of rijden wij een mooi rondje door Leiden. Tegelijkertijd serveren wij het voorgerecht met een bijpassende wijn. Na 45 minuten stoppen wij om voor u het hoofdgerecht te serveren. Tot slot serveren wij het dessert met koffie en thee. Dit arrangement is voor 2 personen en is €79,75 p.p. (inclusief aperitief, 3-gangen diner, 2 glazen wijn, koffie/thee met bonbon en boot of bus huur).

Wegens succes kunt u dit arrangement weer reserveren vanaf 24 augustus tot en met 24 september. Op onze website www.prentenkabinet.nl onder het kopje SPECIALS kunt u alle informatie vinden.

PARKTERRAS
De zomervakantie is in volle gang. Kom ook eens genieten van een culinair diner op ons parkterras.Wij zijn elke maandag t/m zondag geopend vanaf 17:00 uur voor het á la carte diner. Daarnaast zijn wij donderdag t/m zondag ook vanaf 12:30 uur geopend voor de lunch.  

THUISMENU
Wegens succes kunt u ook in juli en augustus ons thuismenu afhalen. Een 3-gangen menu inclusief brood en boter is €29,95 p.p. De bestelling kunt u via e-mail (info@prentenkabinet.nl) aan ons doorgeven. Graag ontvangen wij van u een keuze uit het menu, uw naam, telefoonnummer, datum en tijdstip van afhalen (tussen 16:00 en 18:00 uur). Op onze website kunt u ons recente menu vinden.  

RESTAURANTWEEK
Van 31 augustus tot en met 10 september kunt u weer gastronomisch tafelen tijdens de 23e editie van de Restaurantweek. U geniet van een amuse, brood en boter, 3-gangen (surprise) menu en een scroppino voor €39,75 p.p. Let op het aantal plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij. Reserveren onder vermelding van Restaurantweek.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten