Afbeelding

Specials van Het Prentenkabinet

Algemeen

UIT ETEN OP DE BOOT OF IN DE OLDTIMER
Bij Het Prentenkabinet kunt u met 2 personen culinair dineren aan boord of in een Volkswagen oldtimer busje (busje vanaf 24 augustus tot en met 24 september). U wordt ontvangen met een feestelijk aperitief. Zodra u zit, varen of rijden wij een mooi rondje door Leiden. Tegelijkertijd serveren wij het voorgerecht met een bijpassende wijn. Na 45 minuten stoppen wij om voor u het hoofdgerecht te serveren. Tot slot serveren wij het dessert met koffie en thee. Dit arrangement is voor 2 personen en is €79,75 p.p. (inclusief aperitief, 3-gangen diner, 2 glazen wijn, koffie/thee met bonbon en boot of bus huur).

Wegens succes kunt u dit arrangement weer reserveren vanaf 24 augustus tot en met 24 september. Op onze website www.prentenkabinet.nl onder het kopje SPECIALS kunt u alle informatie vinden.

PARKTERRAS
De zomervakantie is in volle gang. Kom ook eens genieten van een culinair diner op ons parkterras.Wij zijn elke maandag t/m zondag geopend vanaf 17:00 uur voor het á la carte diner. Daarnaast zijn wij donderdag t/m zondag ook vanaf 12:30 uur geopend voor de lunch.  

THUISMENU
Wegens succes kunt u ook in juli en augustus ons thuismenu afhalen. Een 3-gangen menu inclusief brood en boter is €29,95 p.p. De bestelling kunt u via e-mail (info@prentenkabinet.nl) aan ons doorgeven. Graag ontvangen wij van u een keuze uit het menu, uw naam, telefoonnummer, datum en tijdstip van afhalen (tussen 16:00 en 18:00 uur). Op onze website kunt u ons recente menu vinden.  

RESTAURANTWEEK
Van 31 augustus tot en met 10 september kunt u weer gastronomisch tafelen tijdens de 23e editie van de Restaurantweek. U geniet van een amuse, brood en boter, 3-gangen (surprise) menu en een scroppino voor €39,75 p.p. Let op het aantal plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij. Reserveren onder vermelding van Restaurantweek.

Afbeelding
Afbeelding

Nieuws overzicht

Afbeelding
Activiteiten meivakantie bij Intratuin 42 minuten geleden
Binnenkort komt het eerste boek van Astrid Janson over haar hechtingsstoornis uit. Tegelijkertijd is ze hobbyfotograaf en exposeert in Amersfoort. Foto: VSK
Ontmoeting bij de Dorpspomp 1 uur geleden
Afbeelding
Vacature doktersassistente 1 uur geleden
Afbeelding
Cyberaanval op gemeente afgeslagen 3 uur geleden
In mei en juni komt de bodyscan weer naar Drogisterij De Pauw van eigenaresse Veronica de Smit. Inschrijven kan vanaf nu. Foto: VSK
Ook dit jaar de bodyscan bij Drogisterij De Pauw 6 uur geleden