<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Foto: Heemskerk, Jarno
Regio nieuws

Griezelen bij Voorschoten Scare Zone vanavond!

Yes! Na alle regels kan de Halloween viering in Voorschoten gelukkig toch doorgaan dit jaar, met aangepaste maatregelen. Het was best spannend of Voorschoten Scare Zone zijn tweede editie door kon laten gaan dit jaar. De organisatie zat elke keer tijdens een persconferentie te duimen en te hopen. En na meerdere keren contact te hebben gehad met gemeente Voorschoten, zijn zij verder gegaan met de voorbereidingen. 

Elk deelnemend huis heeft een poster met regels die nu van toepassing zijn.
· Aangebeld, doe dan een paar stappen naar achter. (voor je eigen veiligheid en de bewoner die snoep uitdeelt)
· Houd 1,5 M afstand van de persoon die snoep uitdeelt (eigen veiligheid en die van de bewoner die snoep uitdeelt)
· Loop met kleine groepjes. (zo voorkomen wij druktes)
· Te druk voor de deur? Ga alvast naar het volgende huis, en kom later terug. (er is net als verleden jaar een mooi aanbod aan huizen dat meedoet, er is dus genoeg snoep en/of mandarijntjes).

Er zullen ook wegwijs-griezels langs de route staan met mondkapjes, om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt en iedereen zich aan de regels houdt.

Wij doen dit met zijn allen, dus laten wij er een leuke avond van maken en zorgen dat iedereen weer veilig thuis komt.

Voor de digitale route, zie www.facebook.com/halloweenvoorschoten

Voorschoten Scare Zone start om 18:30 en duurt tot ongeveer 21:30.

Mede dankzij onze sponsors Hoogvliet & Odla Travels, en het harde werk van de vele vrijwilligers en deelnemende huizen, wensen wij jullie veel griezelplezier met deze Halloween bij volle maan.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten