<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Foto:
Regio nieuws

Vereniging Ouderenbelang verrast leden met grote loterij

Na de zeer geslaagde kerststollen-actie heeft het bestuur van de Vereniging Ouderenbelang Voorschoten alweer een volgende verrassing bedacht voor haar leden: een grote loterij. Alle leden spelen gratis mee. 

Het lidmaatschapsnummer op het ledenpasje van 2021 is uw persoonlijke lotnummer. De nieuwe pasjes worden rond het einde van deze maand verzonden, samen met de factuur voor het lidmaatschap van 2021.

De Evenementencommissie heeft zich enorm ingespannen om leuke prijzen voor de leden bij elkaar te krijgen, en is blij dat de plaatselijke winkeliers en restaurants ook in deze zware tijden toch hun medewerking weer hebben toegezegd. Notaris Anita van Straaten van Boom Notariaat heeft ermee ingestemd om in februari geheel belangeloos de winnende lotnummers te trekken. Een dankwoord aan allen namens de VOV is op deze plaats zeker terecht!

Deze actie geldt ook voor nieuwe leden. Speelde u al langer met de gedachte om lid te worden van de VOV? Dan is dit wellicht net het zetje wat u nodig heeft. Iedereen boven de 50 jaar is van harte welkom. Het lidmaatschap van de VOV kost voor een heel jaar slechts €25,00 per persoon en €37,50 voor twee leden op hetzelfde huisadres. Let wel op! U kunt u alleen meespelen met deze loterij als wij uiterlijk 3 februari uw aanmelding plus contributie voor het jaar 2021 hebben ontvangen. Aanmelden kan via de website www.vovvoorschoten.nl of bij Dik Zweers, tel.: (071) 561 40 84.

De prijswinnaars zullen bekend worden gemaakt in de VOV Nieuwsbrief van maart en op de website. Daar kunt u onder de keuzeknop ‘activiteiten’ ook zien wat de wekelijkse activiteiten zijn voor de leden. Daarnaast worden er diverse reizen en evenementen georganiseerd. Dit alles wegens corona nu nog even niet, maar zodra de mogelijkheid er weer is starten we de activiteiten weer op. 

Wij wensen u alvast veel plezier met uw lidmaatschap!


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten