<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
<p>Genieten van een feel-good film met een culinaire beleving. Foto: PR</p>

Genieten van een feel-good film met een culinaire beleving. Foto: PR

(Foto: )

Cinema Culinair 8 mei, reserveren tot 7 mei!

De bioscopen moeten helaas nog even gesloten blijven, maar dat betekent niet dat er niets te genieten valt! Op zaterdag 8 mei organiseert Filmtheater Voorschoten in samenwerking met Cinema Culinair en restaurant Brunel een Film & Food-arrangement voor thuis, dat is gebaseerd op de gerechten uit de feelgood-film The Hundred-Foot Journey met Helen Mirren.

De maaltijdbox bevat een speciaal samengesteld 7-gangendiner met gerechten uit de film, die tijdens het kijken op de juiste momenten op tafel worden gezet. De film zelf kan bekeken worden via streamingdienst Pathé Thuis of van dvd.

Film & Foodarrangement
voor thuis


“The Hundred-Foot Journey” (Lasse Hallström, 2014) is een feelgood-film die je meeneemt naar het Franse dorpje Saint-Antonin. Een Indiase familie wil er een restaurant beginnen, op 30 meter (100 ft) van een prestigieus Frans sterrenrestaurant. Dat is de start van een flinke concurrentiestrijd. Het is een culinaire feelgood-film met prachtige beelden, aanstekelijke soundtrack (Bollywood) en de mooiste gerechten uit de Franse en de Indiase keuken. En… met top-actrice Helen Mirren, dus dat zit goed!
Het diner wordt verzorgd door restaurant Brunel uit Gouda, dat zich in deze periode heeft gespecialiseerd in Film & Food-thuisarrangementen. Alle gerechten zijn genummerd en hebben een tijdcode, zodat precies duidelijk is wanneer de film even op pauze moet om de finishing touch aan het gerecht te geven. In de instructiemail en de meegeleverde handleiding staat welke eenvoudige handelingen er uitgevoerd moeten worden per gerecht. Voor koude gerechten geldt: uitpakken en serveren maar. Warme gerechten moeten worden opgewarmd in de pan, oven of de magnetron. Een vegetarische variant behoort tot de mogelijkheden. De diners kosten € 39,95 per persoon en kunnen online bij Cinema Culinair besteld worden. De dinerpakketten zijn op 8 mei tussen 15.00 en 17.00 af te halen bij de ingang van Filmtheater Voorschoten.De bijbehorende film is te bekijken via Pathé Thuis (vanaf € 2,99) of vanaf dvd.

Meer informatie is te vinden op www.filmtheatervoorschoten.nl.


&lt;SCRIPT SRC=&quot;//secure.adnxs.com/ttj?id=&amp;cb=[CACHEBUSTER]&amp;referrer=voorschotensekrant.nl&amp;pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&amp;postcode=&quot; TYPE=&quot;text/javascript&quot;&gt;&lt;/SCRIPT&gt;
Meer berichten