Afbeelding
Foto: Vincent Basler

Vrouwenweg tijdelijk afgesloten

Algemeen Regio nieuws

Een deel van de Vrouwenweg in Leiden is vanaf maandag 30 augustus tot en met 17 september 2021 afgesloten voor verkeer. Deze afsluiting is nodig voor werkzaamheden die plaatsvinden voor het verleggen van kabels en leidingen in het projectgebied van de N206 Europaweg, onderdeel van de RijnlandRoute. 

Afsluiting en omleiding
Vanaf maandag 30 augustus tot en met 17 september is de Vrouwenweg afgesloten tussen de aansluiting met de N206 Europaweg en de rij woningen aan de Vrouwenweg.

Bestemmingsverkeer wordt omgeleid via Zoeterwoude: de Dirk van Santhorstweg, de Noordbuurtseweg, de Miening, vervolgens over de A4 en dan via de Kruisherenweg naar de Vrouwenweg en vice versa. De bus sluis op de Kruisherenweg wordt hiervoor tijdelijk verwijderd.

De omleidingsroute voor (brom)fietsers gaat over de Knotter Polderbrug, via het Knotterpad, het Boerenpad, over de Wieportsbrug naar de Vrouwenweg en vice versa. Voor deze omleidingsroute wordt het Knotterpad extra verlicht.

Nieuws overzicht

De bewoners van de Brunita J. Gemmekelaan protesteren al sinds vorig jaar tegen de komst van flexwoningen op het Geestwoningpad.
Buurt opgelucht: géén flexwoningen op Geestwoningpad 10 uur geleden
Afbeelding
Van chaotische hoofd naar innerlijke kind 10 uur geleden
Afbeelding
Wereldwinkel Voorschoten: volop keus voor moederdag! 10 uur geleden
Afbeelding
Intratuin rijdt mee in de Bloemencorso met betoverende auto 10 uur geleden
Afbeelding
Lang zal hij leven! 16 uur geleden