Afbeelding
Foto: Repair Café Voorschoten

Repair Café op 27 november

Algemeen Regio nieuws

Zaterdag 27 november 2021 is Repair Café Voorschoten weer geopend van 10.00 tot 15.00 uur in het atelier Zij aan Zij in de passage aan de Schoolstraat 100 en 108 in Voorschoten.

Ondanks de sinds dinsdag 2 november 2021 afgekondigde verscherpte coronamaatregelen kan deze reparatiedag doorgang vinden. Alleen onze wachtruimte biedt bij een grote opkomst onvoldoende zitplaatsen, waardoor wij dan bezoekers moeten vragen buiten op hun beurt te wachten of op een later tijdstip terug te keren.

Het wordt alweer de laatste reparatiedag van dit jaar, maar wij hebben er het volste vertrouwen in dat wij volgend jaar weer iedere laatste zaterdag van de maand geopend zijn. Alleen de maanden augustus en december zijn wij gesloten.

Ook 27 november 2021 staan wij met onze groep vrijwilligers weer klaar voor het herstellen van alle defecte huishoudelijke apparaten, zoals broodroosters, stofzuigers, koffiezet- en scheertoestellen en lichtarmaturen. Kortom alle apparaten met een snoer en stekker. Daarnaast bent u ook welkom voor kleding- en textielreparaties, kapot meubilair en speelgoed en kleine fietsreparaties en kunnen wij uw messen en scharen slijpen. 

Een bezoek aan het Repair Café Voorschoten is kosteloos, maar voor benodigde onderdelen zoals stekkers, snoeren, lampen en batterijen vragen wij wel een kleine financiële vergoeding. Ook een vrijwillige financiële bijdrage  van iedere bezoeker wordt op prijs gesteld, waarvan wij weer gereedschappen en materialen kunnen aanschaffen.

Voor overige informatie verwijzen wij u naar onze site www.repaircafevoorschoten.nl of www.repaircafenederland.nl Repair Café Voorschoten wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemiva-SVG Groep, de firma Heijmans en het Albert Heijn Filiaal Voorschoten.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Huiselijk geweld en kindermishandeling: ook in Voorschoten 4 uur geleden
Afbeelding
Forescate Dames 1 wint met 3-1 van Alliance D1 4 uur geleden
Afbeelding
Volleybaljongens Gemini Kangeroes zoeken nieuwe spelers 4 uur geleden
Afbeelding
Spetterend glow feest voor 08-09-010!! 5 uur geleden
Afbeelding
'Niet alleen lichamelijk maar ook mentaal sterker worden' 5 uur geleden