Afbeelding
Foto: Repair Café

Repair Café op 26 maart

Algemeen Regio nieuws

Op zaterdag 26 maart 2022 staan de vrijwilligers van Repair Café Voorschoten weer klaar voor het herstellen van uw defecte huishoudelijke apparaten. Zoals broodroosters, stofzuigers, koffiezet- en scheertoestellen en lichtarmaturen, kortom alles met een snoer en stekker. Daarnaast bent u ook welkom voor kleding- en textielreparaties, kapot meubilair en speelgoed en kleine fietsreparaties en kunnen wij uw messen en scharen slijpen.

De afgelopen maand zorgde voor een hoge opkomst en ook nu zien wij u weer graag op 26 maart tussen 10.00 en 15.00 uur in het atelier Zij aan Zij in de passage aan de Schoolstraat 100 en 108 in Voorschoten.

Een bezoek aan het Repair Café Voorschoten is kosteloos, maar voor benodigde onderdelen zoals stekkers, snoeren, lampen en batterijen vragen wij wel een kleine financiële vergoeding. Ook een vrijwillige financiële bijdrage  van iedere bezoeker wordt op prijs gesteld, waarvan wij weer gereedschappen en materialen kunnen aanschaffen.

Voor overige informatie verwijzen wij u naar onze site www.repaircafevoorschoten.nl of www.repaircafenederland.nl Repair Café Voorschoten wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemiva-SVG Groep, de firma Heijmans en het Albert Heijn Filiaal Voorschoten.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Lang zal hij leven! 38 minuten geleden
Afbeelding
Voorschotense Krant morgen in de bus en nu al online 11 uur geleden
Afbeelding
Fortgensschool schaakkampioen van district Leiden 13 uur geleden 1
Afbeelding
Mis het niet: De Goed Voor Elkaar Show 2024! 18 uur geleden
Wethouder Paul de Bruijn kwam Imadeddine Hader van de Stichting Assalem feliciteren. Foto's: VSK
Het begin van een traditie: samen het Suikerfeest vieren gisteren 1