Afbeelding

Mooie prestaties van de jongste Voorschotense volleybaljeugd!

Algemeen

Ingezonden.

Wat zijn de trainers trots op de mini’s van volleybal vereniging Gemini Kangeroes. Samen maken ze wekelijks van elke training een sportief en gezellig feestje, zodat deze toppers tijdens de regionale toernooien kunnen schitteren. Schitteren en stralen dat doen zij in het veld waar ze de volleyballen bij de tegenpartij om de oren laten vliegen en flink wat puntjes weten mee te pakken. Ieder team speelt op zijn eigen niveau; het ene speelt niveau 3 en het andere team niveau 4. Je kan al na een paar trainingen en als je lid bent van onze vereniging meespelen met deze superleuke toernooien.
Onze twee topteams die uitkomen, stonden vooraf in de ranglijsten er al goed voor. Dus met een flinke dosis zelfvertrouwen reisden de meiden af naar het laatste regionale minitoernooi van dit volleybalseizoen in Sassenheim. Na bloedstollend spannende potjes voor de spelers, maar zeker ook voor de supporters, coaches en trainers wisten de teams hun puntjes mee te pakken. In het eindklassement hebben ze dan ook een mooie en verdiende 3e plaats bemachtigd! Van harte gefeliciteerd met deze knappe prestaties. Natuurlijk beloond met medaille en heerlijke paaseitjes. Knap werk!


Nieuws overzicht

Afbeelding
Leerlingen Gevers: oorlogsverhalen blijven vertellen 6 uur geleden
Jesper Zonneveld neemt per 1 april Heymans IJzerwaren aan het Treubplein 6, over van Bob Heijmans. Foto: Nelleke de Vries
Heymans IJzerwaren heeft nieuwe eigenaar: Jesper Zonneveld 10 uur geleden 25
De familie van Ton is blij met het speciale bankje
Een eigen bankje met plaquette voor Ton van der Pol 27 mrt, 15:44 9
Onlangs werd 25 jaar aangepast roeien, gevierd bij Roeivereniging Rijnland
25 jaar aangepast roeien binnen roeivereniging Rijnland 27 mrt, 13:31
Afbeelding
MHC Forescate JO14-2 toont teamspirit tegen koploper Rijswijk 27 mrt, 13:24