Tom Vermeer van Aspire drinks Benelux traint al jaren bij Fit20, ook hij liet hen niet in de steek tijdens de lockdown.
Tom Vermeer van Aspire drinks Benelux traint al jaren bij Fit20, ook hij liet hen niet in de steek tijdens de lockdown.

Spiermassa trainen met Fit20, en vetverbranden met Aspire

Algemeen

In de afgelopen maanden gingen Jeroen Harteveld en Riccardo Masmeijer, eigenaren van Fit20 in Voorschoten, Wassenaar, Rijswijk en Voorburg, Voorschotense ondernemers langs om hen te bedanken voor hun loyaliteit tijdens de Corona Lockdown.

Dit keer was het de beurt aan Fit20 trainer Yorick Voogel om ondernemer Tom Vermeer van Aspire Drinks Benelux B.V. met een bloemetje te bedanken.

Tom traint al jaren bij Fit20, als druk bezet ondernemer viel ook hij voor het Fit20 concept, in 20 minuten werken aan de opbouw van je spiermassa. ‘Het past precies in mijn drukke schema’, zegt Tom, ‘mijn kantoor is ook in Voorschoten, in bijna een half uur ben ik ‘uit en thuis’ want voor de training bij Fit20 hoef je je niet te verkleden’.

‘Niet alleen de wekelijkse uitdaging waardoor ik mij in de afgelopen jaren steeds sterker ben gaan voelen, spreekt mij aan, maar ik deel ook het enthousiasme van de eigenaren van Fit20 voor een gezonde lifestyle. Sinds ik bij Fit20 sport ben ik ook op andere dagen meer gaan bewegen, had ik voorheen last van gewrichten, maar omdat de spieren rond mijn gewrichten nu sterker zijn geworden, heb ik daar geen problemen meer mee’, zegt Tom. En net als vorige ondernemers in deze serie artikelen over Fit20 zegt ook Tom dat hij tijdens het skiën heel goed heeft kunnen merken dat hij veel sterker hij geworden is door de wekelijkse Fit20 trainingen.

‘Wij vullen elkaar aan’, vervolgt Tom, ‘daar waar Fit20 je fit houdt en je spiermassa versterkt, helpt mijn product Aspire drinks mee aan de vetverbranding in je lijf.  Aspire drinks is ontwikkeld en samengesteld door twee Engelse sporters in samenwerking met voedingsexperts. Het is niet alleen een heerlijk verfrissende drank maar het zit ook boordevol vitamines en goede ingrediënten zoals groene thee-extract. Door het dagelijks te drinken helpt Aspire mee om je ideale gewicht te bereiken of te behouden. Aspire drinks is verkrijgbaar in vier smaken Apple, Mango, Raspberry en Cranberry en verkrijgbaar bij de Hanos, Holland & Barret, drogisterij ketens zoals Etos, een aantal supermarkten en Amazon. Meer weten over Aspire drinks? Kijk dan op nl.aspiredrinks.com.

Wil je ook top fit worden? Maak dan een afspraak voor een kennismakingstraining bij Fit20 Voorschoten via fit20voorschoten.nl.

Nieuws overzicht

Een noodkreet van het bestuur. De 100e editie en het NK wordt dit jaar verreden maar hulp is hard nodig! Foto: Nelleke de Vries
Noodkreet vanuit het bestuur van de Kortebaandraverij 1 uur geleden
Afbeelding
Lang zal hij leven! 3 uur geleden
Afbeelding
Voorschotense Krant morgen in de bus en nu al online 14 uur geleden
Afbeelding
Fortgensschool schaakkampioen van district Leiden 16 uur geleden 1
Afbeelding
Mis het niet: De Goed Voor Elkaar Show 2024! 21 uur geleden