<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
<p>De Wilhelminabrug in Leiden gaat tien weken dicht.&nbsp;</p>

De Wilhelminabrug in Leiden gaat tien weken dicht. 

(Foto: Chris de Waard Sleutelstad)
Regio nieuws

Wilhelminabrug in Leiden 10 weken dicht

De Wilhelminabrug in Leiden over het Rijn-Schiekanaal is vanaf 7 juni tot en met 14 augustus dicht voor al het verkeer. De provincie Zuid-Holland voert groot onderhoud uit aan de brug in de Hoge Rijndijk. Inwoners van Voorschoten die bijvoorbeeld naar ziekenhuis Alrijne of naar De Baanderij willen, moeten flink omrijden. 

Tijdens de werkzaamheden worden diverse onderdelen in de brug vervangen zodat de brug blijft voldoen aan de laatste veiligheidsnormen en dat het verkeer vlot en veilig doorgang kan vinden.

Al het verkeer wordt tijdens de werkzaamheden omgeleid. Fietsers en voetgangers moeten gebruik maken van een alternatieve route via de verderop gelegen Julius Caesarbrug. Het autoverkeer zal met name via de Lammenschansweg en de Persant Snoepweg worden omgeleid. 

Meer info over de planning is te vinden op de website van de Provincie Zuid-Holland.


&lt;SCRIPT SRC=&quot;//secure.adnxs.com/ttj?id=&amp;cb=[CACHEBUSTER]&amp;referrer=voorschotensekrant.nl&amp;pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&amp;postcode=&quot; TYPE=&quot;text/javascript&quot;&gt;&lt;/SCRIPT&gt;
Meer berichten