Afbeelding
Foto: VSK

Denk mee over centrum Voorschoten

Algemeen Regio nieuws

(Perbericht) De gemeente Voorschoten nodigt inwoners uit om mee te denken over de toekomst van het centrum. Medewerkers van de gemeente zijn op vrijdag 1 juli op de markt aanwezig om met bewoners in gesprek te gaan. 

De gemeente Voorschoten is trots op zijn groene en aantrekkelijke centrum, waar ruimte is om te wonen, winkelen en recreëren. Het is belangrijk dat het centrum ook in de toekomst aantrekkelijk kan blijven, en kan blijven voldoen aan de wensen van de inwoners en ondernemers. Daarom heeft de gemeente het stedenbouwkundig bureau KuiperCompagnons gevraagd een ruimtelijke visie te maken voor de toekomst van het centrum.

Straatinterviews
De gemeente Voorschoten roept alle inwoners op om hierover mee te denken. Wat wordt er gewaardeerd aan het centrum en wat kan er beter? Op vrijdag 1 juli zijn de adviseurs van KuiperCompagnons en de medewerkers van de gemeente te vinden op de wekelijkse vrijdagmarkt in de Voorstraat. Zij gaan graag het gesprek met inwoners aan over wensen en eventuele verbeterpunten.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Evenement in Vuur en Vlam bij Stoomtreinmuseum 6 uur geleden
Afbeelding
GroenLinks Voorschoten vindt accommodaties essentieel onderdeel van sportvisie 6 uur geleden
Afbeelding
Succes in Silvercup voor Forescate Hockey Dames 1 6 uur geleden
Afbeelding
OdenseHuisOrkest brengt mensen bij elkaar: 'Ik word er blij van in mijn hoofd' 13 uur geleden
Afbeelding
PvdA: 'Voor een inclusief en veilig sportklimaat in Voorschoten' 27 mrt., 09:22