Afbeelding
Foto: VSK

Denk mee over centrum Voorschoten

Algemeen Regio nieuws

(Perbericht) De gemeente Voorschoten nodigt inwoners uit om mee te denken over de toekomst van het centrum. Medewerkers van de gemeente zijn op vrijdag 1 juli op de markt aanwezig om met bewoners in gesprek te gaan. 

De gemeente Voorschoten is trots op zijn groene en aantrekkelijke centrum, waar ruimte is om te wonen, winkelen en recreëren. Het is belangrijk dat het centrum ook in de toekomst aantrekkelijk kan blijven, en kan blijven voldoen aan de wensen van de inwoners en ondernemers. Daarom heeft de gemeente het stedenbouwkundig bureau KuiperCompagnons gevraagd een ruimtelijke visie te maken voor de toekomst van het centrum.

Straatinterviews
De gemeente Voorschoten roept alle inwoners op om hierover mee te denken. Wat wordt er gewaardeerd aan het centrum en wat kan er beter? Op vrijdag 1 juli zijn de adviseurs van KuiperCompagnons en de medewerkers van de gemeente te vinden op de wekelijkse vrijdagmarkt in de Voorstraat. Zij gaan graag het gesprek met inwoners aan over wensen en eventuele verbeterpunten.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Eeke Landman - Sinnema haalt eerste zege binnen voor Running Team 13 uur geleden
Marjon Brinkman en Jeroen Snijder geven valpreventietrainingen bij Plexxus Fysiotherapie. Foto: VSK
Valpreventie? Heb ik niet nodig want ik val nooit! 16 uur geleden 1
De leden van de Jongereraad met vlnr Stan Perel, Sander Douw, Miguel Boersma en Mylène  Trippenzee. Niet op de foto: Stefani Buenrostro. De jongerenraad gaat van zich laten horen! Foto: VSK
De jongerenraad van Voorschoten pakt door 18 uur geleden
5000 deelnemers fietsten en liepen vorig jaar 17.022.738 euro bij elkaar voor het KWF Kankerfonds. Foto: PR Erwin Kessing
Deelnemers Alpe d'Huzes stuur ons je actie qr- code! 25 feb, 23:21
Afbeelding
Hoe migratie echt werkt 25 feb, 12:00