Afbeelding

Workshop natuurfotografie en klusavond in de Natuurspeeltuin!

Algemeen Regio nieuws

Na twee jaar afwezigheid werd zaterdag 4 juni op het voetbalveld van Van der Valk de Natuurspeeltuin Pop-Up camping voor de tweede keer geopend. Ruim 70 mensen, groot en klein, hebben genoten van sport en spel, muziek, lekker eten en heel veel gezelligheid. 

Na wat fikse regenbuien in de nacht kon er de volgende ochtend toch lekker buiten worden ontbeten. Om 12:00 uur ging iedereen, na een afsluitende voetbalwedstrijd, moe maar enorm voldaan weer naar huis.

Maandagavond 27 juni wordt er weer geklust in de Natuurspeeltuin. Brandnetels en ander vervelend onkruid wordt weggehaald, de sloot wordt uitgebaggerd en kleine klussen worden gedaan. We starten om 19:00 uur maar later aansluiten mag altijd. We kunnen alle hulp goed gebruiken dus kom langs!

Zondag 3 juli wordt er een workshop fotograferen in de natuur georganiseerd. Een docent van KidzKlix zal de workshop verzorgen. KidzKlix gelooft dat op pad gaan met een fotocamera een prachtige manier is om kinderen te verbinden met natuur. Een camera stelt je in staat om anders en met meer focus naar de natuur te kijken en daardoor enorm enthousiast te worden.

De workshop is bedoeld voor kinderen van 7 t/m 12 jaar. Voor een camera wordt gezorgd en de kosten bedragen 5 euro per kind. Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@natuurspeeltuinvoorschoten.nl. Er kunnen 15 kinderen deelnemen dus wees er snel bij.

Afbeelding
Afbeelding

Nieuws overzicht

De bewoners van de Brunita J. Gemmekelaan protesteren al sinds vorig jaar tegen de komst van flexwoningen op het Geestwoningpad.
Buurt opgelucht: géén flexwoningen op Geestwoningpad 17 uur geleden
Afbeelding
Van chaotische hoofd naar innerlijke kind 17 uur geleden
Afbeelding
Wereldwinkel Voorschoten: volop keus voor moederdag! 17 uur geleden
Afbeelding
Intratuin rijdt mee in de Bloemencorso met betoverende auto 17 uur geleden
Afbeelding
Lang zal hij leven! 23 uur geleden