Afbeelding

Aquapark gedeeltelijk weer open!

Algemeen

Het is een vreselijke ervaring, maar het goede nieuws is dat we dank zij heel veel hulp in beperkte vorm weer open kunnen, zegt Pieter Alders die samen met Roland Venekamp eigenaar en exploitant is van het onlangs vernielde Storm Aquapark in Vlietland.

‘De vernielingen zijn zodanig dat het niet een kwestie is van plakken en weer opblazen is. Wij weten inmiddels dat een duiker het op ons park heeft voorzien en dat maakt het heel beangstigend want het is heel doelbewust tegen ons gericht.

We hebben inmiddels zoveel mogelijk geprobeerd te redden, kregen 25.000 euro subsidie van de provincie op voorwaarde dat we dat zouden bestemmen om open te kunnen gaan, kregen van onze overburen een trampoline en dankzij de crowdfunding https://gofund.me/6cac0022, die inmiddels al op 24.000 euro staat kunnen wij beperkt nieuw materiaal aanschaffen. Natuurlijk dekt al die hulp de lading niet, de schade is vele malen groter maar gelukkig kunnen we nu wel gedeeltelijk open en kunnen ook schoolreisjes ook weer doorgaan.

Binnenkort komt er een team uit Engeland dat wil gaan proberen zoveel mogelijk schade te gaan herstellen, hiervoor hebben wij op korte termijn een grote hal nodig voor ongeveer 2 weken, het zou fantastisch zijn als iemand ons daarmee zou willen helpen.

Ook komen wij heel graag in contact met mensen die in de nacht van zondag op maandag iets hebben gezien op het park, zag je iets verdachts laat het dan svp de politie weten via het telefoonnummer 0900-8844’, vraagt Pieter, ‘

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Nieuws overzicht

Afbeelding
Groep 8b RKBS De Regenboog winnaar Magazine Awards Zuid Holland 1 uur geleden
Afbeelding
Jaarconcert Harmonie Voorschoten op zondag 25 juni 2 uur geleden
Afbeelding
Kamers met Aandacht 2 uur geleden
Afbeelding
Sugar 'n Spice, huisgemaakt gebak en gerechten op de vrijdagmarkt 5 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe inwoners Voorschoten bezochten 1e Cultuurproeverij! 22 uur geleden