<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
<p>Burgemeester Stemerdink reikte vanmiddag een Parel uit aan Fia Oudshoorn en Cees Westhoek.&nbsp;</p>

Burgemeester Stemerdink reikte vanmiddag een Parel uit aan Fia Oudshoorn en Cees Westhoek. 

(Foto: PR)
Regio nieuws

Parels voor Fia Oudshoorn en Cees Westhoek

Burgemeester Stemerdink reikte vanmiddag maar liefst twee Parels van Voorschoten uit. In Buurthuis De Boschbloem kregen Fia Oudshoorn en Cees Weshoek deze lokale waardering.

Fia Oudshoorn is sinds 1980 vrijwilligster bij buurthuis “De Boschbloem”. In de loop jaren heeft zij zich ingezet als bestuurslid, deed de ledenadministratie en hield zich bezig met de kinderactiviteiten. Ook werkte ze met veel plezier aan een krantje dat door de leden zelf werd rondgebracht.

Daarnaast was Fia Oudshoorn betrokken bij de klaverjas- en bridgeactiviteiten. Ruim 24 jaar heeft ze de maandagavond bridge geleid en bridgelessen gegeven. Op dit moment organiseert ze de dinsdagmiddag bridge met groot succes, zij is hier gastvrouw. Verder denkt ze altijd mee over de toekomst van het buurthuis en is hier altijd te vinden.

Bij de Voorschotense Ouderen Vereniging schenkt Fia Oudshoorn wekelijks koffie en brengt voor hen maandelijks het VOV blad rond.

Fia Oudshoorn is zeer bescheiden actief op de achtergrond, dag en nacht inzetbaar, initiatiefrijk, zelfstandig en zeer creatief.

Cees Westhoek is al 27 jaar actief bij buurthuis “De Boschbloem”. Hij geeft hier teken- en schilderlessen. Drie keer in de week is hij aanwezig om de cursisten met raad en daad terzijde te staan. De cursisten zijn zeer trouw en genieten van de lessen die zij als zeer positief en leerzaam ervaren. Cees Westhoek weet een zeer gemoedelijke sfeer te creëren en wordt op handen gedragen door de cursisten. Velen volgen al meer dan twintig jaar zijn lessen. Ieder jaar worden de lessen afgesloten met een mooie tentoonstelling van de werken die de cursisten hebben gemaakt. 

Daarnaast is de Cees Westhoek altijd bereid om mee te denken en te helpen als dat in zijn vermogen ligt. Zo werkte hij mee aan de mooie “Boschbloemboom”, een houten herinneringsboom waarop alle activiteiten die in de Boschbloem plaatsvinden en hebben plaatsgevonden terug te vinden zijn.

Voor de Facebookpagina “Je bent Voorschotenaar als…” maakt de Cees Westhoek prachtige foto’s van diverse plaatsen in Voorschoten.

Cees Westhoek is een bescheiden man met een groot gevoel voor humor en relativeringsvermogen en soms zeer serieus.


&lt;SCRIPT SRC=&quot;//secure.adnxs.com/ttj?id=&amp;cb=[CACHEBUSTER]&amp;referrer=voorschotensekrant.nl&amp;pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&amp;postcode=&quot; TYPE=&quot;text/javascript&quot;&gt;&lt;/SCRIPT&gt;
Meer berichten