Afbeelding
Foto: Bridge De Boschbloem

Kom gezellig bridgen bij De Boschbloem

Sport Sport

Wilt u in een gezellige en ontspannen sfeer bridgen? Kom dan alleen óf met een vriendin, familielid, vriend óf partner naar de dinsdagmiddagbridge in Buurthuis De Boschbloem. 

Op deze middag wordt niet in competitie- maar in recreatiefverband gespeeld. Of u nu beginner of gevorderden bent maakt niet uit, de gezelligheid staat voorop! 

Van tevoren aanmelden is niet nodig de indeling wordt gemaakt aan de hand van de aanmelders. Komt u alleen dan wordt u gekoppeld aan iemand die ook alleen is gekomen. U kunt altijd meespelen. Na afloop is de mogelijkheid om gezellig met zijn allen onder het genot van een hapje en drankje  even met elkaar te praten. 

Iedere dinsdagmiddag van 13:30 – 17:00 uur.  Inschrijven van 13:00 – 13.15 uur,  daarna wordt de indeling gemaakt. De deelnamekosten zijn €3,00 per persoon, koffie en thee gratis.

Meer weten? Neem contact op met Fia Oudshoorn telefoon 06 27 13 42 11of kijk op www.boschbloem .nl

Nieuws overzicht

Afbeelding
Vol Cultureel Centrum Voorschoten genoot van de KC Big Band! 41 minuten geleden
Het bestuur van de Autotocht met vlnr Peter Grimbergen, Joyce Spendel, Tineke van Os, Marijke Kljn en Sander de Ridder. Foto: Pr
De 92e Autotocht Ouden van Dagen is op woensdag 8 mei 58 minuten geleden
Afbeelding
"BLIJSPEL" VERGETELHEID toneelgroep Voorschoten: alleen nog kaarten voor 6 april 16 uur geleden
Afbeelding
Leerlingen Gevers: oorlogsverhalen blijven vertellen 22 uur geleden
Jesper Zonneveld neemt per 1 april Heymans IJzerwaren aan het Treubplein 6, over van Bob Heijmans. Foto: Nelleke de Vries
Heymans IJzerwaren heeft nieuwe eigenaar: Jesper Zonneveld 28 mrt, 09:00 27