Afbeelding

Buurtvereniging De Boschbloem hervat haar activiteiten

Algemeen Regio nieuws

Eindelijk,  het is zover.  Nu alles weer veilig is na een lange corona periode zijn bij de Boschbloem  bekende en onbekende  activiteiten gestart, of gaan binnenkort beginnen. Dit alles met inachtneming van de coronamaatregelen. 

U kunt komen biljarten, bridgen, dansen, klaverjassen of schaken. Ook is het mogelijk om onder begeleiding te leren hoe je nog mooier kunt tekenen, naaien of quilten. Een keer per maand wordt een cursus borduren met gouddraad gegeven. 

Is bewegen meer uw ding , dat kan ook. Iedere week kunt u komen Line dancen, Salsa dansen, fifty/fifty gym of yoga beoefenen. Daarnaast is het mogelijk om iedere twee weken op ballroommuziek te dansen.

Liever een taal leren, kom naar onze Franse of Spaanse les. Spaans wordt iedere week op een ochtend gegeven, en de Franse lessen voor beginners of gevorderden zijn in de avonden te volgen.

Meer informatie is in te winnen op het volgende e-mailadres: secretaris@boschbloem.nl of bel 06 53 82 50 30
Kijk ook eens op www.boschbloem.nl

Nieuws overzicht

Afbeelding
Activiteiten meivakantie bij Intratuin 2 uur geleden
Binnenkort komt het eerste boek van Astrid Janson over haar hechtingsstoornis uit. Tegelijkertijd is ze hobbyfotograaf en exposeert in Amersfoort. Foto: VSK
Ontmoeting bij de Dorpspomp 4 uur geleden
Afbeelding
Vacature doktersassistente 4 uur geleden
Afbeelding
Cyberaanval op gemeente afgeslagen 5 uur geleden
In mei en juni komt de bodyscan weer naar Drogisterij De Pauw van eigenaresse Veronica de Smit. Inschrijven kan vanaf nu. Foto: VSK
Ook dit jaar de bodyscan bij Drogisterij De Pauw 8 uur geleden