Budy Cahyono viert het eenjarig bestaan van zijn Indonesich eethuisje van 2 t/m 4 september met 10% korting op de afhaalgerechten.
Budy Cahyono viert het eenjarig bestaan van zijn Indonesich eethuisje van 2 t/m 4 september met 10% korting op de afhaalgerechten.

Indonesisch eethuis Pak Camat viert haar éénjarig bestaan met kortingsactie!

Algemeen

Het is alweer een jaar geleden dat Budi Cahyono samen zijn echtgenote Eni zijn Indonesisch eethuisje toko Pak Camat aan de Schoolstraat 93 opende. Sindsdien genieten vele Voorschotenaren van de heerlijke geurige en vers gemaakte gerechten die dagelijks in de keuken van Pak Camat worden bereid.

‘Wij zijn heel dankbaar dat onze zoveel mensen onze gerechten waarderen’, zegt Budi en willen onze klanten, ter gelegenheid van ons éénjarig bestaan, bedanken met een speciale actie: op 9, 10 en 11 september geven wij 10% korting op alle afhaalbestellingen’.  

‘In onze keuken maken wij dagelijks verse vlees-, vis-, ei- en groentegerechten, waarin wij de bijzondere Javaanse kruiden verwerken. Sommige kruiden komen rechtstreeks uit Indonesië omdat ze hier niet te koop zijn. Ik vind het leuk om te merken dat er steeds meer vraag is naar onze specialiteiten’, zegt Budi. ‘Aanvankelijk bestelde men meestal alleen nasi of bami ramas, maar inmiddels durven mensen het aan om steeds meer gerechten van de menukaart uit te proberen. Dat komt ook omdat veel Indonesische families, niet alleen uit Voorschoten maar ook uit den Haag en verder weg in de regio, hier samen komen eten. Er staan dan vele verschillende gerechten op tafel. Vaak komt het dan voor dat een klant ernaar wijst en zegt:  ’ik wil dat ook graag proberen’, lacht Budi. ‘Zo maakten veel mensen het afgelopen jaar kennis met onze specialiteit Iga Bakar, heerlijke kalfsribbetjes en saté gambing, gemaakt van geitenvlees en zijn er mensen die bijna dagelijks soto ajam halen voor de lunch thuis of op hun werk’.

‘De gerechten die mensen mee nemen verpakken wij nu nog in plastic bakjes, maar vorige maand, tijdens mijn vakantie in Indonesië, heb ik stevig papierenverpakkingsmateriaal ontdekt en besteld, binnenkort verwacht ik dat het hier aankomt. Gelukkig zien wij ook dat steeds meer klanten zelf bakjes meenemen en zelfs de traditionele Indonesische stapelpannetjes de rantangbakjes via internet hebben aangeschaft, zo kun je lekker eten en schaad je het milieu niet.

Pak Camat is geopend van dinsdag tot en met zondag van 12.00 tot 20.00 uur, met uitzondering van vrijdag dan is het geopend van 15.00 tot 20.00 uur. Voor catering kunt u telefonisch overleggen of tijdens de openingstijden even langskomen. 

Toko Pak Camat
Schoolstraat 97
(naast makelaardij Clingendael),
Tel 071.2048499 of 06.24337672

Nieuws overzicht

Afbeelding
Als je twee autodeuren nodig hebt..... 23 uur geleden 1
Het lijkt erop of de band tussen Voorschoten en Schoten in Vlaanderen weer aangehaald worden.
Schoten (B) wil stedenband met Voorschoten weer aanhalen 7 mei, 14:47 1
Afbeelding
Issoria Hospice & Thuis zoekt vrijwilligers 6 mei, 22:06
Afbeelding
Raadszaal in de olie 6 mei, 16:10 1
Sportfondsen-Voorschoten BV stelt golfbaan Het Wedde op 11 mei open.
Open dag op golfbaan Het Wedde, maak kennis met golf! 6 mei, 14:52 1