Afbeelding

Skeeleren op de Verenigingsmarkt

Algemeen

Ook IJsclub Voorschoten is van de partij op de Voorschotense Cultuur- en Verenigingsmarkt tijdens het komende Weekend van Voorschoten. De ijsclub bestaat al 65 jaar, en we zijn klaar voor de toekomst. We sparen hard voor een skeelerpiste op het ijsbaanterrein aan de Anthoni van Leeuwenhoekkade. Schaatsers en skeeleraars van alle leeftijden kunnen als die baan er ligt, in alle seizoenen genieten van de schaatssport.

Je vindt onze stand aan het einde van de Voorstraat, ter hoogte van de Bloklaan. Daar kun je de skeelers onderbinden en de afgezette Bloklaan op en af rijden. (We hebben skeelers en beschermingsmateriaal voor je, het skeeleren is voor eigen risico). In onze stand kun je alles vragen over de schaatssport en onze vereniging, tonen we onze plannen voor de skeelerbaan, en kun je je inschrijven voor proeflessen die we geven via onze trainingsgroep STGV, in Schaatshal Leiden. Je vindt ons op de markt van 10.00 uur tot 16.30 uur.

Nieuws overzicht

De bewoners van de Brunita J. Gemmekelaan protesteren al sinds vorig jaar tegen de komst van flexwoningen op het Geestwoningpad.
Buurt opgelucht: géén flexwoningen op Geestwoningpad 10 uur geleden
Afbeelding
Van chaotische hoofd naar innerlijke kind 10 uur geleden
Afbeelding
Wereldwinkel Voorschoten: volop keus voor moederdag! 10 uur geleden
Afbeelding
Intratuin rijdt mee in de Bloemencorso met betoverende auto 10 uur geleden
Afbeelding
Lang zal hij leven! 15 uur geleden