Afbeelding
Foto: Gemeente Voorschoten

Snoeiwerkzaamheden in Starrenburg-Bijdorp en Vlietwijk

Algemeen Regio nieuws

In de wijken Starrenburg-Bijdorp en Vlietwijk vinden vanaf deze week snoeiwerkzaamheden plaats aan de bomen. De werkzaamheden worden uitgevoerd door de Firma Buitenhuis. Zij voeren verschillende werkzaamheden uit, zoals snoeien, opkronen en dood hout en probleemtakken verwijderen. Dat meldt de gemeente op haar website. 

De werkzaamheden worden dagelijks uitgevoerd van 7.00 tot 17.00 uur, en zijn naar verwachting op vrijdag 2 december afgerond. Slecht weer kan ervoor zorgen dat de werkzaamheden uitlopen. 

Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden kunnen bewoners enige geluidsoverlast ervaren. In enkele straten in de wijken Starrenburg-Bijdorp en Vlietwijk geldt een parkeerverbod. Dit parkeerverbod wordt voorafgaand aan de werkzaamheden aangekondigd middels informatieborden. Aan begin van de wijken staan infoborden met een QR-code die bewoners kunnen scannen voor meer info. Of kijk op de website van de gemeente. 

Nieuws overzicht

De bewoners van de Brunita J. Gemmekelaan protesteren al sinds vorig jaar tegen de komst van flexwoningen op het Geestwoningpad.
Buurt opgelucht: géén flexwoningen op Geestwoningpad 14 uur geleden
Afbeelding
Van chaotische hoofd naar innerlijke kind 14 uur geleden
Afbeelding
Wereldwinkel Voorschoten: volop keus voor moederdag! 14 uur geleden
Afbeelding
Intratuin rijdt mee in de Bloemencorso met betoverende auto 14 uur geleden
Afbeelding
Lang zal hij leven! 20 uur geleden