Afbeelding
Foto:

Op zaterdag 19 november komt Sinterklaas naar Voorschoten!

Algemeen

Zaterdag 19 november brengen Sinterklaas en de Pieten een bezoek aan ’t centrum van Voorschoten! Om 10 uur komt de Sint bij het Kruispunt tegenover de AH in Voorschoten aan.
Vanaf het Kruispunt zal hij met z’n Pieten in een muzikale optocht naar de Schoolstraat en de Voorstraat verder gaan. In de Voorstraat staat de stoel voor de Sint op het podium dan al klaar en kun je Sint gedag zeggen of een mooie tekening geven. Hoepelpiet en ballonpiet zullen hier dan ook zijn. Zij laten je de mooiste kunsten met de hoepel zien en creëren de leukste creaties van ballonnen. Natuurlijk delen de Pieten tijdens de intocht kruidnoten uit. Heb je een glutenallergie? Zorg dan dat je de Glutenvrije Piet ziet. Die Glutenvrije Piet heeft speciaal voor jou glutenvrije kruidnoten mee. 

Sint en Pieten zullen tot 12:00 uur in het centrum zijn.Kom jij ook zaterdag 19 november naar ‘t centrum van Voorschoten?

Nieuws overzicht

Jan Spit (l) en Hans Dijksterhuis organiseren ook dit jaar het Voorschoten Open op 25 mei. Foto: VSK
13e editie Voorschoten Open Golf op zaterdag 25 mei 26 minuten geleden
Afbeelding
Depressievereniging afdeling Leiden heeft ruimte voor nieuwe deelnemers!! 27 minuten geleden
Na nog veel spannende momenten in het laatste kwart bleef de eindstand onbeslist, wat voor de blauwen toch als winst voelde!
Meisjes Forescate MO 12-4 spelen gelijk tegen Zoetermeer 1 uur geleden
Isis en Lisanne wonnen de dubbel.
Forescate 1 haalt met 6-0 de eerste overwinning binnen 1 uur geleden
Afbeelding
Staking Sleutelstad is voorbij 18 uur geleden