Afbeelding
Foto: Nelleke de Vries

Kerststukjesactie Muziekvereniging Laurentius

Algemeen Regio nieuws

Lieve dorpsgenoten. De Goed Heiligman en zijn Pieten zijn vertrokken, dus dat kan maar een ding betekenen: wij gaan voor u aan de slag met het maken van Kerststukjes en Kerstkransen. 

Inmiddels kan de muziekvereniging al 32 jaar op uw steun rekenen en daar zijn we zeer verguld mee. Wilt u de Kerstsfeer weer in huis brengen of zoekt u een leuk cadeau-idee? 

Wij zijn vanaf woensdag 7 december in het clubhuis aanwezig vanaf 10:00 uur. Daar bent u van harte welkom, maar bestellen kan ook via onze website of door even te bellen naar 06-22202346. 

Op verzoek worden de bestellingen thuisgebracht vanaf 9 december. Voor slechts €10,- heeft u al een prachtig Kerststukje met twee witte of twee rode kaarsen. Daarnaast heeft u voor €13,50 een Kerstkrans voor aan de voordeur, aan de muur of gewoon op de schouw! 

Adres: Muziekvereniging Laurentius, Anthoni van Leeuwenhoekkade 37 (naast de ijsbaan) of plaats uw bestelling op www.laurentiusvoorschoten.nl.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Leerlingen Gevers: oorlogsverhalen blijven vertellen 3 uur geleden
Jesper Zonneveld neemt per 1 april Heymans IJzerwaren aan het Treubplein 6, over van Bob Heijmans. Foto: Nelleke de Vries
Heymans IJzerwaren heeft nieuwe eigenaar: Jesper Zonneveld 7 uur geleden 20
De familie van Ton is blij met het speciale bankje
Een eigen bankje met plaquette voor Ton van der Pol 27 mrt, 15:44 9
Onlangs werd 25 jaar aangepast roeien, gevierd bij Roeivereniging Rijnland
25 jaar aangepast roeien binnen roeivereniging Rijnland 27 mrt, 13:31
Afbeelding
MHC Forescate JO14-2 toont teamspirit tegen koploper Rijswijk 27 mrt, 13:24