Afbeelding

Wegwerkzaamheden Mozartlaan

Algemeen

In opdracht van Liander starten op maandag 12 december werkzaamheden op de Mozartlaan ter hoogte van huisnummers 21 en 23. Er worden werkzaamheden uitgevoerd aan de kabels en leidingen. De werkzaamheden starten om 07.00 uur en zijn naar verwachting op dinsdagmiddag 13 december om 17.00 uur afgerond. Slecht weer kan ervoor zorgen dat de werkzaamheden uitlopen.

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden wordt het gebied rond de Mozartlaan afgesloten voor al het verkeer. Het verkeer wordt omgeleid via de omleidingsroute. Dit wordt aangeven door middel van omleidingsborden.

Overlast

Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden kunt u enige (geluids)overlast ervaren, vanwege de machines, de beperkte bereikbaarheid en minder parkeerplaatsen. De gemeente maakt afspraken met de uitvoerders om deze overlast zo beperkt mogelijk te houden.

Meer informatie

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met de heer Marcel ter Haar, via telefoonnummer 06-20623753. Voor algemene vragen kunt contact opnemen met de heer Wilfred Molenkamp, toezichthouder gemeente Voorschoten, via telefoonnummer 14071.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Met een diploma op zak het nieuwe jaar in 59 minuten geleden
Afbeelding
Wethouders schrijven mee voor Write for Rights, Amnesty International briefschrijfactie 17 uur geleden
Afbeelding
Topdrukte op het kasteel 9 dec., 12:51
Afbeelding
Taxatiemiddag in Het Wapen van Voorschoten 9 dec., 12:49
Afbeelding
Indrukwekkende lichtjesavond op Rosenburgh 9 dec., 08:32 2