Afbeelding

Wegwerkzaamheden Mozartlaan

Algemeen

In opdracht van Liander starten op maandag 12 december werkzaamheden op de Mozartlaan ter hoogte van huisnummers 21 en 23. Er worden werkzaamheden uitgevoerd aan de kabels en leidingen. De werkzaamheden starten om 07.00 uur en zijn naar verwachting op dinsdagmiddag 13 december om 17.00 uur afgerond. Slecht weer kan ervoor zorgen dat de werkzaamheden uitlopen.

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden wordt het gebied rond de Mozartlaan afgesloten voor al het verkeer. Het verkeer wordt omgeleid via de omleidingsroute. Dit wordt aangeven door middel van omleidingsborden.

Overlast

Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden kunt u enige (geluids)overlast ervaren, vanwege de machines, de beperkte bereikbaarheid en minder parkeerplaatsen. De gemeente maakt afspraken met de uitvoerders om deze overlast zo beperkt mogelijk te houden.

Meer informatie

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met de heer Marcel ter Haar, via telefoonnummer 06-20623753. Voor algemene vragen kunt contact opnemen met de heer Wilfred Molenkamp, toezichthouder gemeente Voorschoten, via telefoonnummer 14071.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Kinderpartijtje in het filmtheater 8 uur geleden
Het trieste resultaat van één nacht vorst. 90% van de druivenoogst is mislukt.
Vorst nekt druivenoogst Chateau Deux Filles 10 uur geleden
Anja en Zhang Hu zijn al 25 jaar eigenaar van Restaurant Alexander. Een must voor de liefhebbers van de echte Chinese keuken. Foto: PR
Restaurant Alexander: de echte traditionele Chinese keuken 11 uur geleden
Na afloop werd er nog druk gediscussieerd over de antwoorden. Het bleef nog lang gezellig!
Ruim 180 deelnemers aan Oranje Pubquizzen 16 uur geleden 6
Afbeelding
Volleybalrecreanten Gemini Kangeroes zoeken sociale spelers 23 apr, 16:10